Çağlar Ertuğrul Teşkilat'tan neden ayrıldı? Aylar sonra açıkladı: "Kalıcı ve geri dönülmez hasarlara..."

TRT 1'in ilgiyle takip edilen dizisi Teşkilat'ın sevilen oyuncusu Çağlar Ertuğrul'un diziden ayrılması izleyicileri şoke etmişti. Herkes, "Çağlar Ertuğrul Teşkilat'tan neden ayrıldı?" sorusunu merak ediyordu. Aylar sonra Ertuğrdul'dan konuyla ilgili açıklama geldi. Ünlü oyuncu, iki sezon boyunca 'Serdar' karakterine hayat verdiği Teşkilat dizisinden neden ayrıldığını açıkladı.

Çağlar Ertuğrul Teşkilat'tan neden ayrıldı? Aylar sonra açıkladı: "Kalıcı ve geri dönülmez hasarlara..."

Başrolünü Deniz Baysal Yurtçu ile paylaştığı Teşkilat dizisinden ayrılan Çağlar Ertuğrul, aylardır merak eidlen ayrılık sebebini açıkladı. Çağlar, ilk sebep olarak dizinin yapım şirketiyle 2023'e kadar anlaşma yaptıklarını, çünkü yapımcı ve yönetmen Alper Çağlar'la 'Dağ' serisinin yeni filmini çekeceklerini gösterdi. İkinci sebep olarak ise dizide sakatlıklar yaşadığı ve doktorun 'kalıcı hasar oluşabileceği' yönündeki açıklamasından sonra diziden ayrıldığını belirtti.

Ertuğrul yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Omzumdan, sağ avucumdan, sağ ayağımdan sakatlıklarım oldu. Kalıcı ve geri dönülmez hasarlara neden olacağı için böyle bir önlem alındı. Doktor bir yırtık başlangıcı olduğunu ve tedavi görülmezse sonrasında ameliyata kadar gideceği söylemişti ve doktor bu tarz aksiyon sahnelerine girmememi tavsiye etti. Sağ olsun yapımcılar ve senaristler de anlayışlı davrandılar. Aksiyonun uzunluğunu azalttılar, silahı sol elle kullanmaya başladım ama böyle olmuyor. Teşkilat bir aksiyon dizisi... Kavga dövüş olmazsa olmaz."