Çağlar Nerede Seda Orada! Benim Ayağım Uğurludur! “İyi ki almışım seni”

Ünlü şarkıcı Çağlar Ökten, Bahçeşehir Gölet’te bulunan Ayna Sahne’nin açılış gecesinde tv100 Magazin Hattı'ndan Onur Üçkarışoğlu'nun sorularını yanıtladı.

Çağlar Nerede Seda Orada! Benim Ayağım Uğurludur! “İyi ki almışım seni”

Ünlü şarkıcı Çağlar Ökten, Bahçeşehir Gölet’te bulunan Ayna Sahne’nin açılış gecesinde konser verirken, Seda Sayan’da eşini en önden dinledi. Emre Durman’ın ev sahipliğinde gerçekleşen gecede Ökten, sevilen şarkılarını seslendirirken mekanı dolduran sevenlerine unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Seda Sayan, “Benim ayağım uğurludur. Ayağımı bastığım yer dolup taşar” dedi.

Sahne öncesinde tv100 Magazin Hattı'ndan Onur Üçkarışoğlu'nun sorularını yanıtlayan Ökten, kostümleri hakkında konuştu. Ökten, "Sahne kıyafetlerimi Seda ayarlıyor biliyorsunuz. Birlikte iş birliği içerisinde güzel işlere imza atıyoruz. O bana anlatıyor şöyle yapıcam falan diye. Ben görmüyorum en son bana getiriliyor. Ama bütün kostümlere o karar veriyor." dedi.

 Eşi Seda Sayan evde nasıl birisi?" diye sorusuna Ökten, "Seda, kameraların önüne geçtiğinde başka bir insan haline dönüşmez. Bu samimiyet karşı tarafa geçiyor ve insanlar onun samimiyetini alıyorlar. Bizde de her çift gibi tartışmalar yaşanıyor ama biz sükunetle ve konuşarak çözüyoruz her şeyimizi. Çok büyük sorunlar da yaşamıyoruz." diyerek bahsetti.

Çağlar Ökten, sahnede şarkılarını seslendirirken mekanın açılışı ve yeni şarkısı "Muhbir" için sahneye pasta geldi. Eşi Seda Sayan ile birlikte pastayı kesen Çağlar Ökten, "Biz Seda ile kendimize çok güzel bir hayat kurduk. İyi ki almışım seni." diyerek romantik anlar yaşadı. Seda Sayan ise, eşinin söylediği şarkılar ile gece boyunca eğlendi. Çağlar Ökten, sahnesinin ikinci yarısında ise, reyting rekorları kıran dizi "İnci Taneleri" ile gündem olan "Dilber Evin Barkın Yok Mu?" şarkısını seslendirdi ve kendisini dinleyenlerden tam puan aldı.