Çağlar Söyüncü’nün takımında beklenen son! Teknik Direktör Brendan Rodgers ile yollar ayrıldı

İngiltere Ligi ekiplerinden Leicester City’de Teknik Direktör Brendan Rodgers ile yollar ayrıldı.

Çağlar Söyüncü’nün takımında beklenen son! Teknik Direktör Brendan Rodgers ile yollar ayrıldı

Bu sezon beklentilerin uzağında bir performans sergileyen Leicester City’de beklenen oldu. İngiliz ekibinde geleceği tartışılan Brendan Rodgers, takımının son oynanan Crystal Palace maçını 2-1 kaybetmesiyle takımdan gönderildi.

Tecrübeli çalıştırıcı ile yolların karşılıklı anlaşmayla sona erdirildiği açıklandı. 

Çağlar Söyüncü’nün takımında beklenen son! Teknik Direktör Brendan Rodgers ile yollar ayrıldı - Resim : 1

“İSTENİLEN GELİŞME SAĞLANAMADI”

Leicester City Başkanı Aiyawatt Srivaddhanaprabha, Rodgers ile yolların ayrılmasına ilişkin olarak- şunları söyledi:

“Brendan'ın yönetimindeki takımın başarıları apaçık ortada - onun rehberliğinde en güzel futbol anlarımızdan bazılarını yaşadık ve bize yardımcı oldukları yükseklikler için ona ve ekibine her zaman minnettar olacağız.

Saha dışında Brendan, Kulübün kültürünü benimsedi ve özellikle Seagrave'e geçiş sırasında olağanüstü bir gelişim ortamının geliştirilmesine yardımcı oldu ve benzeri görülmemiş koronavirüs pandemisi tehdidi sırasında güçlü bir liderlik sağladı. Leicester City tarihindeki yeri kesin.

Ancak mevcut sezondaki performanslar ve sonuçlar, ortak beklentilerimizin altında kaldı. Özellikle Brendan'ın yönetimindeki önceki başarılarımız göz önüne alındığında, süreklilik ve istikrarın rotamızı düzeltmenin anahtarı olacağına inanmıştık. Maalesef istenilen gelişme sağlanamadı ve sezonun bitimine 10 maç kala Yönetim Kurulu, Premier Lig statümüzü korumak için alternatif önlemler almak zorunda kaldı.

Son 10 maçımızda bizi bekleyen görev belli. Şimdi taraftarlar, oyuncular ve personel olarak bir araya gelmeli ve bir Premier Lig kulübü olarak konumumuzu korumak için dengeyi, kaliteyi ve mücadeleyi göstermeliyiz.”

Çağlar Söyüncü’nün takımında beklenen son! Teknik Direktör Brendan Rodgers ile yollar ayrıldı - Resim : 2

DÜŞME POTASINDALAR

Milli futbolcu Çağlar Söyüncü’nün de formasını giydiği Leicester City bu sezon 25 puanla 18.sırada düşme hattında yer alıyor.

ÇAĞLAR'I YEDEK BIRAKMIŞTI

Rodgers bu sezon Çağlar’ı yedeğe çekmesiyle eleştirilmişti.

Çağlar Söyüncü’nün takımında beklenen son! Teknik Direktör Brendan Rodgers ile yollar ayrıldı - Resim : 3