Çağlayan Adliyesi'nde terör saldırısına ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı! Polisin dikkati büyük bir facianın önüne geçti

İstanbul'da Çağlayan Adliyesi önünde dün polis noktasına düzenlenen terör saldırısı ile ilgili dikkat çeken yeni detaylar ortaya çıktı. tv100 muhabiri Devrim Tosunoğlu teröristlerin yanlarında bir çantada kelepçe ve örgüt filamalarıyla geldiklerini, adliyeye gelirken metrobüs kullandıklarını ve olay yerinde plan değiştirmek durumunda kaldıklarını ve polisin şüphe ile GBT sorgusu yapması üzerine belki de yaşanabilecek büyük bir facianın önüne geçildiğini kaydetti.

İstanbul Adalet Sarayı önünde dün polis noktasına 2 terörist tarafından düzenlenen saldırının ardından teröristler etkisiz hale getirilmiş ve olaya ilişkin ise 40 kişi gözaltına alınmıştı.

SALDIRI İÇİN ÖZELLİKLE SALI GÜNÜ SEÇİLDİ

tv100 muhabiri Devrim Tosunoğlu, 9’dan 12’ye programında terör saldırısına ilişkin önemli detaylar paylaştı. Tosunoğlu saldırı için Salı gününün seçilmesinin duruşma yoğunluğunun iki günden biri olduğu biri olduğu ve özellikle bu günün seçilmiş olabileceği ihtimali üzerinde durulduğunu kaydetti.

POLİS MEMURUNUN ŞÜPHESİ BÜYÜK BİR FACİANIN ÖNÜNE GEÇTİ

Saldırıda etkisiz hale getirilen kadın teröristin tutuklu ablasının adliyede örgüt suçlamasıyla dün bir duruşmasının da olduğu öğrenilirken teröristlerin metrobüsle adliyeye geldiğini ve adliye kapısına ulaşmadan hal ve tavırlarından şüphelenen bir polis memurunun GBT sorgusu yapmak istemesinin ardından belki de büyük bir facianın önüne geçildiğinin ifade etti.