Çakma Ferrari ve Lamborghini fabrikası kurmuşlar!

Brezilya'da bir fabrika akla gelmeyecek büyüklükte bir sahteciliğe imza attı. Lüks araçların çakmalarını yapan fabrika ortaya çıkardığı çakma Ferrari ve Lamborghini araçlarla pes dedirtti.

Çakma Ferrari ve Lamborghini fabrikası kurmuşlar!

Brezilya polisi Ferrari ve Lamborghini gibi lüks segmente ait araçların çakmasını üreterek ucuza satan bir fabrikaya baskın düzenlendi. Baskında tamamlanmasına az kalmış 8 araç,  lüks araç armaları ve rozetleri bulundu.

Polis baskını lüks araç üreticisi İtalyan şirketlerin şikayeti üzerine yapıldı. 

Fabrikaya kilit vuruldu

Santa Catarina polisi bir baba ve oğula ait bir fabrikaya baskın düzenleyerek lüks araçların çakması yapılırken suçüstü yaptılar. Fabrikada tamamlanmaya yakın araçlar bulundu. Fabrikanın sahipleri ise 'sinai hakların korunması kanunu ihlal' suçlamasıyla gözaltına alındı. 

5'te 1 fiyatına sosyal medyadan satıyorlar

Fabrikalarında görüntüleri aslına yakın olan araçları üreten baba-oğulun müşterilerini ise sosyal medya üzerinden buldukları belirlendi. Fabrikada ise kullanılmak üzere çok sayıda  Ferrari ve Lamborghini gibi lüks araçların armaları ve rozetleri bulundu. Yarım kalan araçlara ve rozetlere el konuldu. 

En ucuzu 200 bin dolardan satılan lüks araçların çakmalarını 45 bin-60 bin dolar arasında sattıkları ve müşteri bulmakta pek de zorlanmadıkları belirlendi.