Çalılıkların arasından son hız koşarak geldi, evin camının içine kadar kafasını soktu. Aile perdeyi çekince şoku yaşadı

Bölgede başıboş gezen dikizci keçi için polis ekipleri, sosyal medya paylaşımında bulundu. Pencere ve kapılardan kafasını uzatıp bakan keçiyi görenlerin yetkililere haber vermesi için çağrı yapıldı. Ekipler, köşe bucak keçiyi arıyor.

Çalılıkların arasından son hız koşarak geldi, evin camının içine kadar kafasını soktu. Aile perdeyi çekince şoku yaşadı

Bölgede başıboş gezen, pencere ve kapılardan dikizleyen keçi için polis ekipleri çalışmaya başladı. Facebook'ta paylaşım yapan polis ekipleri, "Chatham Kasabası Polisi, Kasaba genelinde görülen gözetleyen keçiyi aktif olarak arıyor" dedi. 

Çalılıkların arasından son hız koşarak geldi, evin camının içine kadar kafasını soktu. Aile perdeyi çekince şoku yaşadı - Resim : 1

DOLAŞIP KAPILARDAN İÇERİ BAKIYOR

Polis, insanlara onu yakalamaya çalışarak kanunu kendi ellerine almamalarını tavsiye ediyor. Yerel Creekside Farms'a ait olmadığını söylüyorlar ama sahibinin kim olduğunu biliyorlar. Keçinin ilçede dolaşıp kapılara gelip evlere baktığı görüldü.

Çalılıkların arasından son hız koşarak geldi, evin camının içine kadar kafasını soktu. Aile perdeyi çekince şoku yaşadı - Resim : 2

"GÜNAH KEÇİSİ OLMALI"

Polisin röntgenci keçi ihbarına tepki gösteren mahalleli, "Resmi olarak kuzunun üzerinde ha? Çiftlik sahibi değilse bu çocuğu teslim edeceğimi söyleyemem" gibi yorumlarla şaşkına döndü. Ve, "Chatham keçisi mi? Cheez...Umarım ağlayan bir polis onun yerini bulur." Başka bir sakini, "Bu berbat bir durum. Bir mahalle sakini keçinin adını merak etti. Adı Günah Keçisi olmalı."