Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan emekli ikramiyelerine ilişkin açıklama! Zam gelecek mi?

2024 yılının gelmesiyle birlikte emeklilere Ramazan ve Kurban Bayramı'nda verilen emekli bayram ikramiyelerine gelecek zam oranı da merak ediliyor. Bu yıl bayram ikramiyeleri ne kadar olacak? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan açıklamasında ikramiyelerle ilgili yapılacak zammın sinyalini verdi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan emekli ikramiyelerine ilişkin açıklama! Zam gelecek mi?

2024 yılının gelmesiyle birlikte emeklilere Ramazan ve Kurban Bayramı'nda verilen emekli bayram ikramiyelerine gelecek zam oranı da merak ediliyor. 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan emekli ikramiyelerine ilişkin açıklama! Zam gelecek mi? - Resim : 1

Milyonlarca emeklinin gözü emekli bayram ikramiyelerine gelecek zamda. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan 2024 emekli bayram ikramiyesi ile ilgili açıklamasında zammın sinyalini verdi. İşte bayram ikramiyesi ile ilgili son dakika gelişmeler.

BAKAN IŞIKHAN'DAN İKRAMİYE AÇIKLAMASI

Bakan Işıkhan emekli ikramiyelerine artışla ilgili, “Emeklilerimiz müsterih olsun. Cumhurbaşkanımız da bizler de emeklilerimizin yanında olduk. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Hazine ve Maliye Bakanımızla bir araya gelip görüşeceğiz, gerekli değerlendirmeleri yaparak Cumhurbaşkanımızın takdirine sunup talimatları doğrultusunda gerekli çalışmaları, adımları atarız. Biz hükümet olarak bu adımı atmaya hazırız. Çalışmalara kısa sürede başlayabiliriz” dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan emekli ikramiyelerine ilişkin açıklama! Zam gelecek mi? - Resim : 2

BAYRAM İKRAMİYESİ NE ZAMAN VERİLİR?

Emekli bayram ikramiyesi emeklilere 2018 yılı itibariyle ödenmeye başlamıştır. Dini bayramlarımız olan Ramazan ve Kurban Bayramlarında 2'şer lira toplamda 4 bin TL bayram ikramiyesi ödenmektedir.