Call of Duty Black Ops 6’nın ilk oynanış fragmanı çıktı! Oyunun devasa boyutu ağızları açık bıraktı

Oyun severlerin heyecanla beklediği yeni Call of Duty oyunu Black Ops 6 resmen tanıtıldı. Oyunun boyutlarını duyanlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. İşte, Call of Duty Black Ops oyununun çıkış tarihi, fiyatı konusu ve tüm detayları…

Call of Duty Black Ops 6’nın ilk oynanış fragmanı çıktı! Oyunun devasa boyutu ağızları açık bıraktı

Call of Duty: Black Ops 6 oyunu için heyecanlı bekleyiş sona erdi ve oyun tanıtıldı. Treyarch ve Raven Software tarafından geliştirilen yapım, yakın zamanda resmen duyurulmuştu.  İsminin Black Ops 6 olacağı açıklanırken ilk günden Game Pass’e geleceği müjdesi verilmişti.

HİKAYESİ 1990’LI YILLARDA GEÇİYOR

Oyunun Xbox platformundaki sayfasında karşımıza çıkan açıklamada, 1990’lı yılların başlarında, Soğuk Savaş döneminden kısa bir süre sonra yaşanan bazı olaylara odaklanılacak. Amerika Birleşik Devletleri’nin süper güç olarak dünyada yükselişini konu alacak oyun, görsel anlamda olağanüstü bir deneyim yaratacak.

Oyunda karşımıza çıkacak bir diğer öne çıkan özellik ise casusluk görevleri olacak. Çok oyunculu modda yer alan 16 haritadan 12 tanesi 6v6 maçlar içerecek. 4’ü hem 6v6 hem de 2v2 müsabakalarda kullanılabilecek. Kalan 2 tanesiyse zombi moduna odaklanan haritalar olarak karşımıza çıkacak.

Activision ekibi oyunla ilgili birçok ayrıntıyı paylaşırken, ne yazık ki şimdilik Call of Duty: Black Ops 6 sistem gereksinimleri ile ilgili herhangi bir bilgi verilmedi. Oyun ne yazık ki Türkçe dil desteği sunmayacak. Fakat dijital sürüme ön sipariş veren kullanıcılar açık betaya erken erişim elde edebilecek.

Call of Duty Black Ops 6’nın ilk oynanış fragmanı çıktı! Oyunun devasa boyutu ağızları açık bıraktı - Resim : 1

CALL OF DUTY: BLACK OPS 6’NIN TÜRKİYE FİYATI

25 Ekim tarihinde PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S ve PC platformlarında yayınlanacak Call of Duty: Black Ops 6’nın Türkiye fiyatı belli oldu. İlk günden itibaren Xbox Game Pass kullanıcılarının ücretsiz erişebileceği oyun ülkemizde 1.999 TL’den ön siparişe açıldı.

Call of Duty Black Ops 6’nın ilk oynanış fragmanı çıktı! Oyunun devasa boyutu ağızları açık bıraktı - Resim : 2

OYUNUN 309.8 GB OLACAĞI İDDİA EDİLDİ

BOX mağazasına göre oyunun boyutu 309,85 GB olacak. Ancak bu devasa boyut Xbox Series X ve S için geçerli. Oyunun PC ve Play Staiton’daki boyutu henüz açıklanmadı. Call of Duty oyunları bilgisayarda devasa boyutları kaplamasıyla ünlü olduğu için yine yüksek bir alanı kaplaması bekleniyor.