Camavinga’dan Arda Güler’e şok hareket! Yıldız futbolcu neye uğradığını şaşırdı! Öyle bir tepki verdi dünya konuştu

Real Madrid’in İspanya La Liga’nın 24.haftasında Girona’yı 4-0 yendiği maçta ilginç bir an yaşandı. Milli futbolcu Arda Güler’in 88.dakikada Girona ceza sahası içinde düşürülmesiyle Real Madrid penaltı kazandı. Arda’yı kazandırdığı penaltı nedeniyle tebrik eden takım arkadaşı Camavinga, Arda Güler’in kulağını yaladı. Milli futbolcu bu hareket sonrası şaşkına döndü. İlk başta arkadaşına tepki gösteren Arda daha sonra ise Camavinga’ya sarıldı.

İspanya La Liga’nın 24.haftasında Real Madrid, evinde Girona’ya konuk etti. Madrid ekibi zirve yarışını yakından ilgilendiren maçta rakibini Bellingham (2) ve Vinicius Junior’un (2) attığı gollerle 4-0 yendi. Real Madrid bu sonuçla puanını 61’e çıkardı, Girona ise 56 puanda kaldı.

ARDA TAKIMINA PENALTI KAZANDIRDI

Maçın 77.dakikasında Vinicius Junior’un yerine oyuna dahil olan Arda Güler, 88.dakikada Girona ceza sahası içinde düşürüldü ve İspanyol ekibi penaltı kazandı.

Camavinga’dan Arda Güler’e şok hareket! Yıldız futbolcu neye uğradığını şaşırdı! Öyle bir tepki verdi dünya konuştu - Resim : 1

CAMAVINGA ARDA'NIN KULAĞINI YALADI

Takım arkadaşları kazandırdığı penaltı nedeniyle Arda Güler’i tebrik etti.  Camavinga, kazandırdığı penaltı kullanılmadan önce Arda Güler'in kulağını yaladı.

Camavinga’dan Arda Güler’e şok hareket! Yıldız futbolcu neye uğradığını şaşırdı! Öyle bir tepki verdi dünya konuştu - Resim : 2

ARDA ÖNCE TEPKİ GÖSTERDİ SONRA SARILDI

Milli futbolcu bu hareket sonrası şaşkına döndü. İlk başta arkadaşına tepki gösteren Arda daha sonra ise Camavinga’ya sarıldı. Arda'nın verdiği tepki sosyal medya platformu X'te gündem oldu.