Camdaki Kız bu akşam var mı? Camdaki Kız yeni bölüm ne zaman? İşte bugünkü yayın akışı!

Türkiye’de yaşanan depremlerin ardından, televizyonda ve dijitalde yayınlanan dizi ve programlara ara verilmiş, setler çekimleri durdurmuştu. Depremin yaraları sarılmaya devam ederken, hayat da yavaş yavaş normale dönüyor. Diziler ve programların yeni bölümleri ekrana yavaş yavaş dönerken, ekranların sevilen dizilerinden Camdaki Kız’ın bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı da merak konusu oldu. Peki, Camdaki Kız bu akşam var mı? Camdaki Kız yeni bölüm ne zaman, yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Camdaki Kız bu akşam var mı? Camdaki Kız yeni bölüm ne zaman? İşte bugünkü yayın akışı!

Yaşanan depremler milyonlara yasa boğdu. Can kayıpları ve yıkımın büyüklüğü endişeleri artırırken neredeyse iki haftayı aşkın bir süredir Türkiye’nin gündeminde tek bir konu var; deprem. Yardım kampanyalarından, deprem özel yayınlarına kadar televizyonlar bu süreçte sadece 11 ilde yaşananları aktardı. Deprem televizyonların gündeminde ilk sırada yer alırken, diziler ve programlar bir süreliğine askıya alındı. Dizi setleri de deprem nedeniyle çekimlerine ara verdi. Bölgede depremin yaraları sarılmaya devam ederken, endişeler de artıyor. Deprem paniği devam etse de Türkiye’de hayat normale dönmeye başladı. Özellikle televizyonlarda dizi ve programlar yavaş yavaş ekrana dönüyor. Televizyon izleyicisi de dizileri ve özellikle de Camdaki Kız’ın yeni bölümünün yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ediyor.

CAMDAKİ KIZ BU AKŞAM VAR MI, YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Ekranların en çok takip edilen dizisi Camdaki Kız perşembe akşamları Kanal D ekranlarında yayınlanıyor. Camdaki Kız’ın son bölümü yani 67’inci bölümü 2 Şubat Perşembe akşamı yayınlandı. Kanal D’nin yayın akışına göre, Camdaki Kız akışta yer almadı. Camdaki Kız dizisinin yerine Başrollerinde Öykü Gürman, Arben Akış, Deniz Oral'ın olduğu "Canım Oğlum" filmi Kanal D ekranlarında olacak. Ardından yine aynı filmin tekrarı yayınlanacak.

CAMDAKİ KIZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Camdaki Kız son olarak 67’nci bölümler ekranlara geldi. Yeni bölüm yani 68. Bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.

23 ŞUBAT 2023 TV YAYIN AKIŞI - KANAL D'DE 23 ŞUBAT 2023 DİZİLERİ

13:30 O Kız (Tekrar)

16:15 Aşk ve Umut (Yeni Bölüm)

17:30 Hicran (Yeni Bölüm)

18:40 Kanal D Ana Haber

20:00 Canım Oğlum (TV'de ilk)

22:00 Canım Oğlum (Tekrar)

23:00 Üç Kız Kardeş (Tekrar)

02:30 Kuzey Güney (Tekrar)

Camdaki Kız bu akşam var mı? Camdaki Kız yeni bölüm ne zaman? İşte bugünkü yayın akışı! - Resim : 1

CAMDAKİ KIZ’IN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Camdaki Kız son bölümde Nalan, Sedat'ın ihaneti bir kez daha yakalıyor. Sedat'la yaşadığı tartışma sonrasında konaktan gitmeye kalkan Nalan, Muzo'nun isteğini kırmaz ve son bir kez konuşmayı kabul eder. Nalan içinde tüm biriktirdiklerini, evliliklerinde mutsuz olduğunu Sedat’la paylaşınca kıyamet kopar. Tartışmaları Muzo’nun sayesinde daha da çok büyümez ama Nalan’ın kafasını netleştirir. Muzo artık Nalan'ı ikna edemeyecektir.

Sedat'la tartışıp evliliğini bitirmeye karar veren Nalan, konaktan ayrılmaya karar verir. Hayri'ye tekrar kapıları açan Nalan'ın tüm hayalleri için gerekli adımları atması artık kaçınılmazdır. Nalan, yeni planlarını ilk kez Hayri'yle paylaşır.  

Camdaki Kız bu akşam var mı? Camdaki Kız yeni bölüm ne zaman? İşte bugünkü yayın akışı! - Resim : 2

Hayri ve Nalan'ın birbirlerinden çok farklı olduğunu ve Nalan'ın Hayri için bir amaç olduğunu düşünen Muzo, Billur'a önemli tespitlerde bulunur. Billur, Muzo'dan duydukları karşısında Nalan için bir kez daha üzülür. Peki Muzo, tespitlerinde haklı mı?

Sedat’ın otelde sekreteriyle kaçamak yaparken konakta koas büyür. Selen, Muzo ve Levent, Sedat'ın peşine düşer. Bu sırada Nalan'ın konağa gelmesi Sedat'ın yaptığı kaçamağı öğrenmesine neden olur. Nalan, böylece Sedat'ın nerede olduğunu öğrenmiş olur ve takibe başlar.