Camdaki Kız dizisinin Sedat’ı Feyyaz Şerifoğlu kimdir?

Kırmızı Oda dizisindeki Can karakteri ile akıllara kazınan Feyyaz Şerifoğlu ilk olarak O Ses Türkiye yarışmasıyla adından söz ettirmişti. Şimdilerde Camdaki Kız dizisiyle ekranlara gelen Feyyaz Şerifoğlu kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Camdaki Kız dizisinin Sedat’ı Feyyaz Şerifoğlu kimdir?

1991 doğumlu Feyyaz Şerifoğlu Camdaki Kız öncesinde yine Burcu Biricik'le Kırmızı Oda'da rol aldı. Başrollerini Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun paylaştığı dizide Sedat karakterine hayat veren Feyyaz Şerifoğlu araştırılmaya başladı. Feyyaz Şerifoğlu kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Camdaki Kız dizisinin Sedat’ı Feyyaz Şerifoğlu kimdir? - Resim : 1

Feyyaz Şerifoğlu kimdir?

1 Ocak 1991'de Rize'de doğan Feyyaz Şerefoğlu, lise eğitiminin ardından Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Tekstil Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Müzik hayatına anneannesi vesilesiyle başlayan Feyyaz Şerifoğlu, ilk ekran deneyimini 2013'te katıldığı O Ses Türkiye yarışmasıyla yaşadı.

Camdaki Kız dizisinin Sedat’ı Feyyaz Şerifoğlu kimdir? - Resim : 2

İnci Tanem şarkısını seslendiren Feyyaz Şerifoğlu, Gökhan Özoğuz, Murat Boz ve Ebru Gündeş'i döndürmeyi başardı. Yarışmanın ardından hayatı değişen Feyyaz Şerifoğlu, ünlü sanatçı Ajda Pekkan'ın vokalistliğini yapmaya başladı.

Camdaki Kız dizisinin Sedat’ı Feyyaz Şerifoğlu kimdir? - Resim : 3

Feyyaz Şerifoğlu, 2014'te Behzat Gerçeker öncülüğünde ENBE orkestrası ile kariyerine devam etti. Daha sonra da birçok ünlü sanatçıyla sahnede yer alan Feyyaz Şerifoğlu, ilerleyen süreçte kurumsal markaların reklam çekimlerinde yer aldı.

Camdaki Kız dizisinin Sedat’ı Feyyaz Şerifoğlu kimdir? - Resim : 4
2019'da Huawei reklamında oynayan Feyyaz Şerifoğlu, Ajda Pekkan'ın da destek olduğu Gidene isimli ilk single çalışması ile 18 Aralık 2019'da müzik piyasasına giriş yaptı. Ajda Pekkan, her zaman kendisine destek olacağına söyledi. Şarkısı bir milyon izlenmeye ulaşınca Ajda Pekkan, Feyyaz Şerifoğlu'nu evine davet etti ve onun için pasta kesti.

 Camdaki Kız dizisinin Sedat’ı Feyyaz Şerifoğlu kimdir? - Resim : 5

Feyyaz Şerifoğlu dizideki rolü nedir?

Sedat Koroğlu ailesinin küçük oğludur. Babası tarafından “bir baltaya sap olamamakla” suçlanır. Annesi onu el bebek gül bebek büyüttüğü için rahata alışkındır, şımarıktır. Ama özünde sevgi dolu, kalbi kırık bir çocuktur. Babasına kendisini nasıl kanıtlayacağını bilememektedir. Babası tarafından evliliğe zorlanır ve kader karşısına Nalan’ı çıkarır.

Camdaki Kız dizisinin Sedat’ı Feyyaz Şerifoğlu kimdir? - Resim : 6