Cami hoparlöründen gelen sesi duyan vatandaşlar önce duraksadı, sonra içlerinden helal olsun dedi

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremin ardından çocukları sevindirmek için çalışan gönüllülerin anons için rica ettiği Abdülhamid Han Camii’nin eski imamı Ömer Faruk Amca, öyle bir anons yaptı ki, duyanlar önce gülümsedi sonra 'helal olsun' dedi.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremin ardından bölgedeki depremzedelerin yaralarını sarmak için çalışmalar sürüyor. Özellikle, depremden etkilenen çocukları biraz olsun gülümsetmek, eğlendirmek için polis, asker, öğretmen ve sivil gönüllüler ellerinden geleni yapıyor. Kahramanmaraş'ta bir grup gönüllü gençte, çocukları mutlu etmek için oyuncaklar ve kitaplar aldı. Çocukların toplanması için de Abdülhamid Han Camii’nin eski imamı Ömer Faruk Amca'dan cami hoparlöründen anons yapmasını rica ettiler. Ömer Faruk Amca'nın söylediği ertesi sabah saatinde yola düşen gençler duydukları anons karşısında çok şaşırdı.

ESKİ İMAMDAN 'ALİ BABA'NIN ÇİFTLİĞİ' 

 Abdülhamid Han Camii’nin eski imamı Ömer Faruk Amca, çocuklar için anonsu bir çocuk şarkısı olan 'Ali Baba'nın Çiftliği' ile yaptı. Gönüllü gençler, anonsu duyunca gülümsemeye başladı. Ömer Faruk Amca'nın sosyal medyada paylaşılan anonsu, binlerce kez dinlenirken kullanıcılar, "Ömrün uzun olsun amcam" yorumlarında bulundu.