Çamurlu ayakkabılarını çıkarıp bankaya öyle girdi, davranışı taktirle karşılandı!

Yozgat'ta bir inşaatta işçi olarak çalışan Soner Keskin, gittiği bir banka şubesinde, çalışanlarına zahmet vermemek için çamurlu ayakkabılarını şubenin dışında çıkartarak içeri çorapla girmesi görenler tarafından taktirle karşılandı. İnşaat işçisi Keskin, ''Başka insanlara da zahmet vermemek için çıkardım. Ben de emekçiyim emekçi insanın halini anladığım için ayakkabılarımı çıkardım” dedi.

Çamurlu ayakkabılarını çıkarıp bankaya öyle girdi, davranışı taktirle karşılandı!

Yozgat’ta bir banka şubesine yerler kirlenmesin diye çamurlu ayakkabılarını dışarıda bırakıp çoraplarıyla giren Soner Keskin’i görenler bu davranışı takdirle karşıladı.
Yozgat merkezde bir inşaatta işçi olarak çalışan Soner Keskin, sabah saatlerinde işlem yapmak için banka şubesine gitti. Çalıştığı inşaattan direkt bankaya geldiği için ayakkabıları çamurlu olan Keskin, bankayı kirletmemek için ayakkabılarını dışarıda bırakarak çoraplarıyla içeriye girdi. Keskin, banka şubesinde işlemini gerçekleştirdikten sonra ayakkabılarını giyerek işinin başına döndü.

Çamurlu ayakkabılarını çıkarıp bankaya öyle girdi, davranışı taktirle karşılandı! - Resim : 1
Banka çalışanlarına zahmet vermemek için çamurlu ayakkabılarını çıkardığını belirten inşaat işçisi Keskin, “Ayakkabılarım çamur olduğu için ve bankayı kirletmemek için ayakkabılarımı çıkardım. Başka insanlara da zahmet vermemek için çıkardım. Ben de emekçiyim emekçi insanın halini anladığım için ayakkabılarımı çıkardım” dedi.