Can Yaman'ın isyanı olay oldu: Bazıları beni...

Bir hayranın telefonu atmasıyla tepki çeken ünlü oyuncu Can Yaman, bu kez sosyal medya hesabından paylaştığı isyanıyla gündemde.

Can Yaman'ın isyanı olay oldu: Bazıları beni...

Can Yaman, İtalya’da Netflix’te yayınlanacak olan yeni dizisi "Viola"nın tanıtımını yayınladı.

Büyük beğeni toplayan tanıtımı geçtiğimiz günlerde bir hayranın telefonunu fırlatmasıyla eleştirilerin hedefi olmasına atıfta bulunduğu dört notla paylaştı.

“BAZILARI BENİ KÖTÜ ADAM GİBİ GÖSTERMEYE ÇALIŞIYOR"

Yaman, mesajında şu ifadelere yer verdi:

* Viola 1 çok tatlıydı ama 2’ncisi muhteşem olacak! Elimizden gelenin en iyisini yapmak için her gün çalışıyoruz ve bu nedenle sık sık strese giriyoruz.

* Hayranlarıma vakit ayıramadığım için üzgünüm. Set gece 1’de bitiyor ve dışarıda resim için insanlar beni bekliyor. Baygınım ve ertesi gün yine çok erken kalkıyorum, bu yüzden fotoğraf çekmek için duramıyorum ve sadece ‘merhaba’ diyorum. Bazıları beni ‘kötü adam” gibi gösteriyor. Gerçekten üzgünüm…

* Hatırlatmak isterim günün 24 saati enerji dolu bir çocuk olmadığımı ve yenilmez olmadığımı. Ara sıra bedenim acıdan titriyor ve sonraki günler için dinlenmeye ve konsantrasyona ihtiyaç duyuyor, çünkü set bitince iş orada bitmiyor, geri dönüp ertesi gün için çalışıyorum ve gece 4’te yatıyorum..

* Varlığınızı ve sevginizi her zaman takdir ediyorum ancak şunu anlamalısınız ki ‘Hayır” dediğimde sebeplerim var…