Dünyanın en cani annesi!

Dünyanın en cani annesi unvanını alabilecek kadar korkunç bir olaya imza atan kadın, 7 ve 8 yaşındaki kızlarını tecavüz etmesi için bir adama sattı. Cani anne, adam küçük çocuklara arabada tecavüz ederken izledi.

Dünyanın en cani annesi!

Rusya'nın Khakassia bölgesindeki Sayanogorsk'ta yaşanan olay kan dondurdu. Adı açıklanmayan kadın, 2012 yılında meydana geldi. Şu anda 15 ve 16 yaşında olan kız çocukları yaşadıklarını sosyal hizmetler uzmanına anlatınca inanılmaz olay ortaya çıktı.

2012 yılında o zaman 27 yaşında olan kadın, 45 yaşında olan adamın kızlarına tecavüz etmesi karşılığında bir miktar para ödemesini kabul etti. Korkunç olay sırasında kızlarının yanında duran kadın, adam arabanın içinde vahşi eylemini gerçekleştirirken dışarıdan onları izledi.

Aradan geçen yılların ardından sosyal hizmetlerin korumasına giren küçük kızlar başlarına gelen korkunç olayı görevliye anlattı. Durumun polise bildirilmesinin ardından başlatılan soruşturmada çocuklarını para karşılığında sattığını kabul eden kadın 20 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

İğrenç olayı gerçekleştiren adamın bir başka çocuğa daha tecavüz ettiği ortaya çıktı.
İğrenç olayı gerçekleştiren adamın bir başka çocuğa daha tecavüz ettiği ortaya çıktı.

Öte yandan çocuklara tecavüz eden adam aynı zamanda başka bir çocuğa tecavüz etmek ve şantaj yapma iddialarından da suçlu bulunarak 22 yıl hapse mahkum edildi.

Rus Soruşturma Komitesi yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: 2012 yılının Kasım ayında çocukları arabanın içine koydular. Adam, anneleri de kendilerini izlerken iğrenç eylemi gerçekleştirdi. Kızların hem biyolojik hem de psikolojik olarak gelişimleri bozuldu.

Yerel kaynaklara göre kız çocukları şu anda babaannelerinin bakımında.