Herkes asıl bunu merak ediyordu! Sadakatsiz'de Derin ve Volkan'ın nasıl tanıştığı ortaya çıktı

Melis Sezen, Caner Cindoruk ve Cansu Dere'nin başrollerini paylaştığı Sadakatsiz dizisinde herkesin merak ettiği Derin ve Volkan'ın nasıl tanıştığı gün yüzüne çıktı. İşte dizinin yeni bölümünde yaşanacak son gelişmeler...

Herkes asıl bunu merak ediyordu! Sadakatsiz'de Derin ve Volkan'ın nasıl tanıştığı ortaya çıktı

Seyirciyi Kanal D ekranlarına kilitleyen sevilen dizi Sadakatsiz'de heyecan git gide artıyor. Sezon finali yapmaya hazırlananan Sadakatsiz'in 31'nci bölümünden ikinci fragmanı yayınlandı. Son bölümünde tüm gerçekler gün yüzüne çıkıyor.

Melis Sezen, Caner Cindoruk ve Cansu Dere'nin başrollerini paylaştığı dizinin 2 Haziran'da yayınlanacak sezon finalinde, Derin ve Volkan'ın nasıl tanıştığı ortaya çıktı. 

Ekran yolculuğuna bir hafta ara veren 'Sadakatsiz' dizisi, 31'nci bölümüyle sezon finali yapacak. Yeni bölümde; Derin geçmişiyle hesaplaşırken, Volkan ile olan ilişkisinde ortaya yeni gerçekler çıkacak.

Herkes asıl bunu merak ediyordu! Sadakatsiz'de Derin ve Volkan'ın nasıl tanıştığı ortaya çıktı - Resim : 2

İlk tanıştıkları dönemde Volkan'ın evli olduğunu bilmeyen Derin'in, sevgilisinin 'Asya' (Cansu Dere) yazan yüzüğünü bulduğu anlar dikkat çekecek.

 

Herkes asıl bunu merak ediyordu! Sadakatsiz'de Derin ve Volkan'ın nasıl tanıştığı ortaya çıktı - Resim : 4

Peki Sadakatsiz'in son bölümünde neler oldu? 

Asya Günalan’ın (Bennu Yıldıırmlar) gelişi, Asya’nın geçmişinde yüzleşmesi kolay olmayan bir sayfayı araladı. Asya’ya verdiği sözü tutmaya kararlı olan Volkan, ondan uzak durur. Asya da yeni kararlar alma arifesindedir.

 

Herkes asıl bunu merak ediyordu! Sadakatsiz'de Derin ve Volkan'ın nasıl tanıştığı ortaya çıktı - Resim : 6

Herkesi bir araya getiren Ali’nin (Alp Akar) doğum günü partisinde, Derin ile Asya arasında flaş bir konuşma geçti. Asya'yı geçmişiyle yaralamak isteyen Derin, onu kocası Volkan'ın elinden almaya çalışmakla itham edince olanlar oldu.

Daha fazla dayanamayan Asya da Derin'in hamile olmadığını ve herkesi kandırdığını açıkladı. Gerçekleri öğrenen Volkan ise büyük bir şok yaşadı.

 

Herkes asıl bunu merak ediyordu! Sadakatsiz'de Derin ve Volkan'ın nasıl tanıştığı ortaya çıktı - Resim : 8

Derin’in bir kez daha kazdığı kuyuya düşmesi ve Asya’nın hamlesine sosyal medyadan yorum yağdı. Diziyi izleyenler Asya için "Son söz yine Asya'nın oldu. Yürü be kim tutar seni", "Asya yine gururlandırdı bizi" gibi tweetler attı.