Sadakatsiz'in başrol oyuncusu diziye veda etti!

Caner Cindoruk ve Cansu Dere'nin başrollerini paylaştığı Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz'de Derin karakterine can veren Melis Sezen'in veda ettiği iddia edildi. İşte son gelişmeler...

Sadakatsiz'in başrol oyuncusu diziye veda etti!

Kanal D'deki Sadakatsiz dizisinden Melis Sezen'in ayrıldığı iddiası ortalığı karıştırdı. Derin'in intikam planı Twitter'ın en çok konuşulanlarından biri oldu.

Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk'un başrollerini üstlendiği Sadakatsiz dizisine intikam sahneler damga vurdu.

Derin, Volkaan'ın kendisinden ayrılacağını duyunca sinir krizi geçirdi. Volkan'ın boşanma kararını duyan Derin, raydan çıktı.Asya, Volkan'ın kendisine yalvardığı video üzerinde oynandığını ve sosyal medyada yayıldığını görünce ne yapacağını bilemez. 

Final sahnesinde ise Asya'nın evine gelen Volkan "Seni seviyorum" diyerek itirafta bulundu. Ancak Derin o sırada Volkan'ı arayarak hemen gelmesini söyledi ve yardım istedi. 

Derin'in telefondaki çığlıklarını duyan Volkan ise Asya'yla birlikte eve gitti. Ancak Asya ve Volkan eve geldiklerinde Derin ortadan kaybolmuştu. Evin dağıtıldığını ve kızıyla Derin'in ortadan kaybolduğunu gören Volkan şoke oldu.

Sadakatsiz dizisinde haftalar önce Derin'in cinayete kurban gitmiş olabileceğine dair görüntüler verilmişti. Bu iddialar diziden ayrıldığına yoruldu.