Cani çift tutuklandı

11 Şubat salı günü kaybolduktan 4 gün sonra çöp torbası içerisinde cesedi bulunan 7 yaşındaki kızın korkunç cinayeti aydınlatıldı. Cinayeti işleyen çift, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Cani çift tutuklandı

7 yaşındaki küçük kız, okulunun kapısından bir çift tarafından alındıktan sonra ortadan kayboldu. Polis tüm aramalarına rağmen küçük kızı bulamayınca arama genişletildi ve acı manzarayla karşılaşıldı. 7 yaşındaki Fatima, çöp poşetinin içine koyulmuş, bir kenara atılmıştı.

Meksika'nın başkenti Mexico City'de yaşanan olay ülkede büyük infiale neden oldu. Polis tüm güvenlik kameraları görüntülerini izleyerek şüphelilerin net olmayan görüntülerine ulaştı ve araştırmaya başladı. Fatima, okul önünde annesinin onu almasını bekliyordu ancak başka bir kadın geldi ve onu götürdü.

Evlerine baskın yapıldı

Titiz çalışmaların ardından Mexico City'deki Xochimilco belediyesinde bir eve yapılan baskında Mario Alberto Reyes Najera ve eşi Hernandez kıskıvrak yakalandı. Ulusal muhafızlar tarafından yapılan baskın sonucu bulunan caniler gözaltına alınarak tutuklandı.

Salı günü yapılan baskının artından küçük kıza ait kanlı kıyafetlerin bulunduğu açıklandı. Yerel basında çıkan haberlere göre evli olmadıkları belirtilen çiftin birlikte yaşadıkları belirtildi. Mexico City Başsavcılığı sözcüsü Ulises Lara López, araştırmacıların dairede her iki şüpheliye ait parmak izleri, lekeler ve kişisel belgeler bulduğunu söyledi.

Cani çift tutuklandı - Resim : 2
Sapık çift, kaçırdıkları 7 yaşındaki çocuğa işkence edip öldürdü.

Çiftin, kurbanın ailesiyle uzaktan da olsa bağlantılı olduğu ve küçük kızı tanıkları açıklandı. Detay verilmeyen bilgilere göre, küçük kızın annesi Maria Magdalena Anton, Cruz Hernandez ile bir partide tanıştı. Cruz Hernandez bu sayede Fatima'nın güvenini kazanarak okuldan almayı başardı.

Küçük kızın kesin ölüm nedeni henüz açıklanmazken, şüpheli çiftede çeşitli testler uygulandığı belirtildi.

Ülkede infial yaratan durum nedeniyle protesto gösterileri düzenlenirken, cinsel saldırıya da maruz kaldığı iddia edilen küçük Fatima'nın katillerinin en ağır şekilde cezalandırılması istendi.