Canını hiçe sayarak enkaza giren madencinin muhabire verdiği yanıt herkesi duygulandırdı

Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremin ardından 10 ilimizde de büyük yıkım meydana geldi. Tüm Türkiye'yi yasa boğan olayda binlerce vatandaşımız hayatını kaybederken, yüzlerce vatandaş göçük altında kurtarıldı. Arama kurtarma ekiplerine katılan madencilerimiz de canla başla çalışmalarını sürdürüyor. Afet bölgesinde bir madenciyle yapılan röportajda madenciye sorulan soruya verdiği yanıt, herkesi duygulandırdı.

Canını hiçe sayarak enkaza giren madencinin muhabire verdiği yanıt herkesi duygulandırdı

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremde 10 ilimizde binlerce bina çöktü, binlerce vatandaşımız hayatını kaybederken binlerce insan evsiz kaldı. Tüm arama kurtarma ekipleri el ele vererek enkaz altında bir can daha kurtarmak için canla başla çalıştı. Profesyonel arama kurtarma ekiplerinin yanı sıra madencilerin de katıldığı enkaz arama çalışmalarında sayısız can kurtarıldı. 

Canını hiçe sayarak enkaza giren madencinin muhabire verdiği yanıt herkesi duygulandırdı - Resim : 1

MADENCİLER GURURUMUZ

Ekmeklerini taştan çıkaran madenciler, bu kez de canları enkazın altında çıkarmak için var gücüyle çalıştı. Tüm Türkiye'nin göğsünü kabartan madencilerden biriyle yapılan bir röportajda sorulan soruya verdiği yanıt, duygu dolu anlar yaşattı. Muhabirin kendisine yönelttiği "Hiç canınızı düşünmüyor musunuz?" sorusuna, "Bizim canımız yok şu anda. Bizim canımız şu anda Türkiye. Bizim için sorun yok. Sonuna kadar" şeklinde yanıt verdi.