Canını kurtarmak için var gücüyle düşmanından kaçtı. Tavşanın aniden yaptığı hamle, mükemmel yeteneklerini gözler önüne serdi

Canını kurtarmak için var gücüyle bir şahinden kaçan tavşan, mükemmel yeteneğiyle kendisine hayran bıraktı. Hızı ve çok iyi işiten kulaklarını, inanılmaz bir zamanlama ile kullanan tavşan, yem olmaktan saniyeler içinde kurtuldu.

Canını kurtarmak için yaptığı hamle, mükemmel yeteneklerini bir kez daha gözler önüne serdi. Tavşanların hızlı olmaktan başka seçeneği yoktur, özellikle de konu vahşi doğada hayatta kalmak olduğunda. Görüntülerde tavşanın son hızla koştuğu ve bir yandan da gökten saldıran şahinin tam yerini bir şekilde bildiği görüldü. Tavşanların olağanüstü bir işitme yeteneği olduğu biliniyor ve bu tavşan büyük ihtimalle savunma işinin çoğunu kulaklarının yapmasına izin veriyordu.

MÜKEMMEL ZAMANLAMA

Şahinin kanatlarının yeterince yaklaştığını duyduğunda, karşı vuruşunu mükemmel bir şekilde zamanladı, kuşun saldırısını savuşturmak için havaya sıçradı ve böylece ona kaçması için daha fazla zaman kazandırdı.