İbrahim Erkal'ın 'canısı'nı üzdüler Erzurumlu sanatçının annesi oğlunun belgeselini ikinci sıradan izledi

Canısı şarkısı ile gönüllerde taht kuran ve 2017'de ölümü ile hayranlarını yıkan ünlü şarkıcı İbrahim Erkal'ın Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından belgeseli yapıldı. Erzurumlu sanatçı İbrahim Erkal için çekilen Ömrüm Sonsuz Şarkı belgeselini annesi Hatice Erkal, ikinci sıradan izledi.

İbrahim Erkal'ın 'canısı'nı üzdüler Erzurumlu sanatçının annesi oğlunun belgeselini ikinci sıradan izledi

90 dakikalık "Ömrüm Sonsuz Şarkı" isimli belgeselin gala gecesine İbrahim Erkal'ın annesi Hatice Erkal da davet edildi, ancak sevilen sanatçının annesine protokolde yer verilmeyerek ikinci sıraya oturtuldu.

İbrahim Erkal'ın 'canısı'nı üzdüler Erzurumlu sanatçının annesi oğlunun belgeselini ikinci sıradan izledi - Resim : 1

Anne Hatice Erkal, oğlu İbrahim Erkal için çekilen belgeseli ikinci sıradan izledi

Erzurum Zirve2000'in haberine göre gala gecesine anne Hatice Erkal'a yapılan saygısızlık damga vurdu. Oğlunun hayatının anlatıldığı belgeselin gösteriminde Hatice Erkal'ın protokolde ilk sıra yerine ikinci sıraya oturtulması büyük tepki çekerken, bir takım izleyiciler ise salonu terk ederek bu koşul karşısındaki memnuniyetsizliklerini dile getirdiler.

 "İbrahim Erkal asıl şimdi öldü"

Yapılan saygısızlık aleyhinde bir yurttaş, "Bu protokolde oturanlar kimler? Kendilerini ne sanıyorlar. Bir sanatçının bize bıraktığı ve en büyük emaneti olan annesine yapılan saygısızlık affedilemez. O bir anne. O bizim emanetimiz. Nasıl olur da bir anneyi arka sıralara atarak bu töreni yaptılar. Nasıl kuytu kuytu o koltuklarda oturdular. Bir sanatçının hayatının anlatıldığı törende annesine layık verilmiyor. İbrahim Erkal bu durumu görseydi kahrından ölürdü. İbrahim Erkal esas şu anda öldü" ifadelerini kullandılar.

Hatice Erken İbrahim Erkal belgeselini gözleri yaşlı izledi

Belgeseli başından sonuna kadar izleyen anne Hatice Erkal ise "İbrahim bir oğuldu. Evine de, kardeşlerine de, anne-babasına da mükemmel davranırdı. Erzurum'a ve Narman'a fazla fedakarlıklar yaptı. İnşallah Erzurumlular da bir ömür onun değerini bilirler. Ben ondan çok razıydım" dedi. Anne Erkal'ın belgeseli gözlerinin dolması dikkatlerden kaçmadı.