Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan emeklilere müjde! "Gereken adımları yıl sonuna kadar atacağız"

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, partisinin genel merkezinde yapılan Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda emeklilere müjde verdi. Erdoğan, "Emeklilerimizden gelen serzenişin farkındayız. Gereken adımları yıl sonuna kadar atacağız." dedi. Erdoğan, emlak piyasasıyla ilgili olarak da "Otomobil piyasasındaki fiyatlar stabilize oluyor. Emlakta da fiyatlar dengelenecek. Faiz fiyat balonu söndükçe milletimiz daha da rahatlayacak." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan emeklilere müjde! "Gereken adımları yıl sonuna kadar atacağız"

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şu şekilde:

Toplantımızın milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Son derece anlamlı bir dönemde gerçekleştiriyoruz. 14 Ağustos tarihinde partimizin kuruluş yıl dönümünü idrak ettik. 22. yaşını coşku ile kutlayacağız. Zorlu mücadelemizdeki kilometre taşlarını hatırlayacak, geleceğimize yön vereceğiz. 

Bir 5 sene daha ülkemize hizmet etme şerefine nail olduk. 28 Mayıs'ın türk siyasetindeki sarsıntısı devam ediyor. Muhalefette hemen her gün bir skandal patlak devam ediyor. Masanın altına sayısız ihaneti, kirli pazarlığı saklamışlar. Pandoranın kutusu açıldıkça siyasi ahlak dersi verenlerin gerçek yüzü ortaya çıkıyor.

Ortaya saçılanlar buz dağının görünen yüzü. Asıl pazarlıklar asıl skandallar ortaya çıkmadı. Listede bile olmayan partiye devletin kritik makamlarını altın tepside sunan, 37 vekil kaptıran kişinin bölücü örgüt uzantılarına neler vaat ettiğini tahmin bile edemiyoruz. Seçimlerden bu yana geçen her gün ülkemizin nasıl bir uçurumdan döndüğünü bizlere hatırlatıyor.

Bazı karanlık noktaların da artık açıklığa kavuşması gerektiğine inanıyoruz. Kapısını çaldığınız her partiye koltuğunuzun altında bir bakanlıkla gittiniz. Oy oranının bakmadan devleti rehin verdiniz. Kandil'deki terör baronlarına acaba neyi vadettiniz? Pensilvanya'daki hangi sözleri verdiniz ki milletin sinir uçları ile oynayarak uçak bileti paylaşıyor. Pensilvanya'daki hamburgercide 8 saat ne konuştunuz. Devletimizin kurumlarını neden hedef alıp itibarsızlaştırmaya çalıştınız? Kılıçdaroğlu'nun bu soruları bir an önce cevaplamalı. Kılıçdaroğlu yenilen pehlivan güreşe doymaz hesabı yeni bir bahane üretmek yerine çıkıp millete hesap versin.

''CHP SEÇMENİNDEN ÖZÜR DİLESİNLER''

Pandoranın kutusu açıldıktan meydanlarda siyasi ahlak dersi verenlerin gerçek yüzü ortaya çıkıyor. Asıl büyük skandallar henüz kamuoyunun malumu olmamıştır. Yani bu pilav daha çok su kaldıracaktır. Seçimlerdem bu yana geçen her gün ülkenin nasıl bir uçurumun kıyısından döndüğünü bize gösteriyor. Bize laf söylemek yerine anket şirketleriyle umut sattıkları CHP seçmeninden özür dilesinler.

Karşı karşıya kaldığımız bu tablo bizim işimizi daha da zorlaştırmakta. 6 Şubat depremlerinin yaralarının sarılması hükümetimizin asli gündemini oluşturuyor. Her vatandaşımızın maddi kaybını telafi edene kadar çalışacağız.

“OTOMOBİL VE EMLAK PİYASASI YAKINDA DENGEYE KAVUŞACAK”

Enflasyonun insanımızın hayatındaki olumsuzlukları giderecek adımları atıyoruz. Otomobil piyasasındaki fiyatlar stabilize oluyor. emlakta da fiyatlar dengelenecek. Faiz fiyat balonu söndükçe milletimiz daha da rahatlayacak. Emeklilerimizden gelen serzenişin farkındayız. Gereken adımları yıl sonuna kadar atacağız. 

"VERDİĞİMİZ SÖZLERİN ARKASINDAYIZ"

Üniversiteli genç ve ev hanımlarına verdiğimiz sözlerin arkasındayız, yerine getireceğiz. Seçim Sonuçları ile ilgili muhasebemizi yapıyoruz. Oyunu alamadığımız her vatandaşımızla irtibat kurmak boynumuzun borcudur. Bizim anlayışımızda millete hesap sorulmaz, millete hesap verilir. Bizi eleştirenlere sabırla yaklaşıp anlayacağız. Reklam ve şov peşinde koşanlardan olmayacağız.

Kongremizi Türkiye Yüzyılı vizyonumuzun da lokomotifi haline getireceğiz. Rabbim yar ve yardımcımız olsun diyor ve bu düşüncelerle her birinize Mevla'dan başarılar diliyorum