Fenerbahçe Ankaragücü bein sports 1 şifresiz canlı maç izle

Süper Lig 29. haftasın kıran kırana maçlarla devam ediyor. Heyecanın her an dorukta olduğu Süper lig'de liderlik yarışıda kıyasıya sürüyuor. Şimdi ise Fenerbahçe Ankaragücü'nü konuk ederek 3 puan alıp lider takımın peşini bırakmak istemiyor. Sporseverler ise Fenerbahçe Ankaragücü şifresiz canlı izle aramaları yağıyor. Maç öncesi eksikler, ceza sınırında olan futbolcular... Fenerbahçe Ankaragücü canlı izleme link ve daha fazlasıyla tüm ayrıntılar haberimizde.

Fenerbahçe Ankaragücü bein sports 1 şifresiz canlı maç izle

Süper Lig'de ikinci sırada yer alan Fenerbahçe Ankaragücü'nü sahasında ağırlıyor. Fenerbahçe'de tek hedef var o da sahadan 3 puan ile ayrılmak. Ancak rakip bir hayli dişli... Peki Fenerbahçe Ankaragücü maçı saat kaçta hangi kanalda? Fenerbahçe Ankaragücü şifresiz nasıl izlenir. Tüm detaylar hemen aşağıda yer alıyor. 

Lider takımı kovalayan Fenerbahçe ligde 57 puan ile ikinci sırada yer alıyor. Sarı laciverlilerin son 5 maçına bakıldığında ise yalnızca 1 mağlubiyeti bulunuyor. Fenerbahçe Ankaragücü'nü yenerek sahadan 3 puan alıp aynı zamanda yeni bir de seri başlatmak istiyor. 

Konuk ekip Ankaragücü'ne bakıldığında ise durumlar pek de iç açıcı değil. Son 5 maçında sadece 2 galibiyet olan Ankaragücü 3 mağlubiyetle yoluna devam ediyor. Ligde 14. sırada yer alan Ankaragücü 28 puanı bulunuyor. Ankaragücü deplasmanda olmasının vermiş olduğu deazavantaja rağmen Fenerbahçe karşısında sürpriz yaparak sahadan 3 paunla ayrılmak ve düşme hattından uzaklaşmak istiyor. 

Fenerbahçe Ankaragücü bein sports 1 hd ekranlarından naklen yayınlanıyor. Ancak Bein sports 1 hd kanalını naklen izleyebilmek için bein sports 1 aboneliği gerekiyor. 

Fenerbahçe Ankaragücü maçı saat kaçta hangi kanalda... Fenerbahçe Ankaragücü saat 20.30'da başlıyor. Hakem Atilla Karaoğlan düdük çalıyor. 

FENERBAHÇE ANKARAGÜCÜ CANLI İZLEME LİNKİ

7 FUTBOLCU CEZA SINIRINDA

Fenerbahçe'de 7 oyuncu sarı alarm veriyor. Kart cezalısı olan oyuncular Serdar Aziz, Gustavo Henrique, Bright Osayi-Samuel, Miha Zajc, Emre Mor, Willian Arao ve Enner Valencia, Ankaragücü karşısında kart görmeleri durumunda gelecek hafta karşısında takımını yalnız bırakacaklar.

FENERBAHÇE İLK 11'İ ŞÖYLE

İrfan Can, Osayi, Samet, Szalai, Alioski, İsmail, Zajc, Arda, Rossi, Serda D., Valencia

ANKARAGÜCÜ İLK 11'İ ŞÖYLE

Gökhan, Kevin, Atakan, Nihad, Kitsiou, Lamine, Taylan, Hanousek, Emre, Zahid, Sowe