Canlı izle Galatasaray – Gençlerbirliği

Süper Lig'de Galatasaray evinde Gençlerbirliği'ni ağırlıyor. Zirve yarışında son maçında yara alan Galatasaray açısından bir hayli kritik değere sahip mücadelede sarı kırmızılı ekip galibiyetten başka bir şey düşünmüyor. İşte Galatasaray Gençlerbirliği maçı öncesi istatistik ve detaylar...

Canlı izle Galatasaray – Gençlerbirliği

Süper Lig'de Galatasaray ile Gençlerbirliği karşı karşıya geliyor. Galatasaray için büyük öneme sahip mücadelede Galatasaray sahadan 3 puan ile ayrılıp zirve yarışından kopmak istemiyor. Peki Galatasaray Gençlerbirliği maçı saat kaçta, mücadele şifresiz mi? İşte tüm detaylar...

Galatasaray yine önemli bir maça sahne oluyor. Ligde 20 puanla 5. sırada yer alan Galatasaray evinde Gençlerbirliği'ni konuk ediyor.

Son 5 karşılaşmasında 2 Mağlubiyet 1 beraberlik 2 de galibiyet alan Galatasaray Gençlerbirliği sınavından 3 puanla ayrılıp zirveye doğru ilerlemek istiyor.

Gençlerbirliği ise zorlu sınav karşısında 3 puan alıp moral bulmak istiyor.

Son 5 karşılaşmada 2 galibiyet, 2 beraberlik 1 de mağlubiyet alan Gençlerbirliği 19 puanla 16. sırada yer alıyor. 

Galatasaray - Gençlerbirliği 11'ler

Galatasaray: Okan, Şener, Donk, Marcao, Emre Taşdemir, Taylan, Belhanda, Emre Akbaba, Arda Turan, Oğulcan, Diagne

Gençlerbirliği(Muhtemel): Nordfeldt, Toure, Arda, Polomat, H.İbrahim, Murat, Piris, Furman, Berat, Candeias, Safa

Peki Galatasaray Gençlerbirliği maçı saat kaçta hangi kanalda?

Galatasaray Gençlerbirliği maçı Türk Telekom stadında saat 19.00'da başlıyor. Maç Bein Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanıyor.

Galatasaray Gençlerbirliği şifresiz izlenebilmesi için Bein Sports 1 aboneliği gerekmektedir. 

Galatasaray'da 6 eksik var

Galatasaray'da 6 futbolcu, çeşitli nedenlerden dolayı Gençlerbirliği'ne karşısında forma şansı bulamayacak. Galatasaray’da sakatlıkları süren Radamel Falcao, Sofiane Feghouli ve Oghenekaro Etebo, sahadaki yerini alamayacak.

Yılbaşı gecesi yaşadığı havai fişek kazası nedeniyle tedavisi süren Omar Elabdellaoui de başkent ekibi karşısında takımını yalnız bırakacak.

Emre Kılınç ve Ömer Bayram ise cezaları nedeniyle kırmızı-siyahlı ekibe karşı sahaya çıkamayacak.