İstanbulspor Galatasaray CANLI İZLE

Süper Lig'in 34. haftasında İstanbulspor ile Galatasaray karşı karşıya geliyor. Süper Lig’de kritik mücadele olan maç ile ilgili sporseverlerde yakın takipte. Peki İstanbulspor Galatasaray mücadelesi saat kaçta hangi kanalda. İstanbulspor – Galatasaray maçı şifresiz mi? İstanbulspor Galatasaray mücadelesi şifresiz nasıl izlenir? İşte detaylar…

İstanbulspor Galatasaray CANLI İZLE

Süper Lig'in lider takımı Galatasaray, İstanbulspor’un evine konuk oluyor. Zirve yarışı açısında kritik öneme sahip olan mücadelede Galatasaray için tek hedef galibiyet… İstanbulspor ise sürpriz yapıp kendi evinde olmanın da verdiği avantaj ile sahadan 3 puan alarak ayrılmak istiyor. Son 5 maç grafiğine bakıldığında ise Galatasaray’ın 3 galibiyeti bir beraberlik bir de mağlubiyeti var. İstanbulspor’da ise son 5 maçta mağlubiyet yokken sadece 2 beraberlik grafikte yer alıyor. Peki İstanbulspor Galatasaray mücadelesi saat kaçta, İstanbulspor Galatasaray mücadelesi hangi kanalda, İstanbulspor Galatasaray maçı şifresiz nasıl izlenir? Futbolseverlerin merak ettiği tüm soruların yanıtı haberimizde yer alıyor.

ICARDI,KEREM,OLIVERIA VE RASHICA SINIRDA
Galatasaray’da sarı kart sınırında olan futbolcular can sıkıyor. Icardi, Kerem, Oliveira ve Rashica sarı kart sınırında bulunuyor. İstanbulspor karşısında sarı kart görmeleri durumunda gelecek takımını yalnız bırakabilirler.

SACHA BOEY İSE CEZALI

Galatasaray’da cezalı futbolcu ise Fransız futbolcu Sacha Boey... Genç oyuncunun yerine savunmanın sağında Dubois görev yapıyor.

TEK EKSİK SİMON DELİ
İstanbulspor’da ise Galatasaray karşısında tek eksik bulunuyor. Bir önceki müsabakada direk kırmızı kart gören Simon Deli Galatasaray mücadelesinde takımını yalnız bırakıyor.

Futbolseverlerin merakla beklediği soru ise İstanbulspor Galatasaray mücadelesi şifresiz nasıl izlenir?
İstanbulspor Galatasaray Bein Sports 1 ekranları üzerinden naklen yayınlanıyor. Mücadele şifresiz izlenebilmesi için Bein Sports abonesi olunması gerekiyor.

İSTANBULSPOR GALATASARAY ŞİFRESİZ İZLEME LİNKİ İÇİN TIKLAYINIZ

İstanbulspor - Galatasaray maçının muhtemel 11'leri şöyle:
İstanbulspor: Jensen, Duhaney, Okan, Mehmet, Duhan, Ba, Onur, Muhammer, Rroca, Ethemi, Eze
Galatasaray: Muslera, Dubois, Nelsson, Abdülkerim, Kazımcan, Sergio Oliveira, Torreira, Mertens, Rashica, Kerem, Icardi