CANLI İZLE Adana Demirspor Beşiktaş

Süper Lig 25. haftasında Adana Demirspor ile Beşiktaş, Yeni Adana Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Bein Sports kanalında şifresiz canlı olarak yayınlanıyor. Adana Demirspor Beşiktaş maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Adana Demirspor Beşiktaş

Süper Lig'in 25. haftasında Adana Demirspor ile Beşiktaş, Yeni 4 Eylül Stadyumu’nda kozlarını paylaşıyor. Peki Adana Demirspor Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Bein Sports kanalında şifresiz canlı olarak yayınlanıyor. Maçta hakem Ali Şansalan düdük çalıyor. Adana Demirspor ile Beşiktaş maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz. İşte, Adana Demirspor Beşiktaş maçı canlı izleyebileceğiniz link...

CANLI İZLE Adana Demirspor Beşiktaş - Resim : 1

Adana Demirspor Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 20:00’de başlayan müsabaka Bein Sports üzerinden canlı olarak izlenebilir.

CANLI İZLE Adana Demirspor Beşiktaş - Resim : 2

Adana Demirspor Beşiktaş canlı izle

İşte Adana Demirspor Beşiktaş maçı canlı izleyebileceğiniz link.

CANLI İZLE Adana Demirspor Beşiktaş - Resim : 3

Adana Demirspor Beşiktaş maçı sakat ve cezalılar

Adana Demirspor: Tarık Çamdal (Şüpheli), Simon Deli (Şüpheli), Loic Remy (Şüpheli)

Beşiktaş: Mert Günok (Sakat), Fabrice N'Sakala (Diğer), Georges-Kevin N'Koudou (Sakat), Miralem Pjanic (Cezalı), Josef De Souza (Sakat), Valentin Rosier (Sakat), Oğuzhan Özyakup (Sakat)

CANLI İZLE Adana Demirspor Beşiktaş - Resim : 4

Adana Demirspor Beşiktaş maçı iddia oranları

Adana Demirspor: 2.07

Beraberlik: 2.90

Beşiktaş: 2.65

2,5 gol üstü: 1.67

2,5 gol altı: 1.75

CANLI İZLE Adana Demirspor Beşiktaş - Resim : 5

Adana Demirspor - Beşiktaş muhtemel 11'ler:

Adana Demirspor: Muric, Svensson, Tayyip, Rassoul, Alper, Gökhan, Sinan, Belhanda, Vargas, Yunus, Balotelli

Beşiktaş: Ersin, Kerem, Vida, Montero, Rıdvan, Ghezzal, Atiba, Emirhan, Alex, Larin, Batshuayi

 CANLI İZLE Adana Demirspor Beşiktaş - Resim : 6

Deplasman kâbusu devam ediyor

Siyah-Beyazlı ekip, bu sezon deplasmanda istediği sonuçları alamadı. Dış sahada 12 maça çıkan Beşiktaş, bunların sadece ikisini kazanabildi. Antalyaspor’u deplasmanda 3-2 yenen Kartal, Fatih Karagümrük’e ise dış sahada 1-0 üstünlük sağladı. Beşiktaş, dış sahadaki 12 maçta beşer beraberlik ve yenilgi sonunda 11 puan elde edebildi. Deplasmanda 13 gol atan Siyah- Beyazlılar, kalesinde ise 17 gol gördü.

CANLI İZLE Adana Demirspor Beşiktaş - Resim : 7

Hedef, 42 yıl sonra...

Beşiktaş ile oynadığı son dokuz Süper Lig maçını kazanamayan 4 beraberlik ve 5 mağlubiyet alarak bu karşılaşmaların tamamında gol yiyen Adana Demirspor, son galibiyetini kalesini gole kapatabildiği son mücadelede aldı. Demirspor, Şubat 1988’de oynanan müsabakayı 2-0 kazanmıştı. Ev sahibi ekip, bu akşam kazanırsa 42 yıl sonra bir ilki başarmış olacak.

CANLI İZLE Adana Demirspor Beşiktaş - Resim : 8

Son 6 maçta kayıp yok

Bu sezon evinde oynadığı son altı Süper Lig maçını kaybetmeyen Adana Demirspor, 4 galibiyet ve 2 beraberlik aldı. Demirspor, bu karşılaşmaların beşinde kalesini gole kapattı ve sadece Kayserispor kaşısında bir gol yedi. Öte yandan Demirspor, İstanbul takımlarına rakip olduğu son üç Süper Lig maçında puan kaybetmedi.(Fanatik)