Alaves - Celta Vigo Canlı maç izle

Alaves ile Celta Vigo, İspanya La Liga maçında karşı karşıya geliyor. Saat 15:00’te başlayan müsabaka SMART SPOR kanalında canlı olarak yayınlanıyor.

Alaves - Celta Vigo Canlı maç izle

Alaves ile Celta Vigo İspanya La Liga 29.hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Antonio Mateu Lahoz düdük çalacak.

Alaves - Celta Vigo maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 15:00’te başlayan müsabaka SMART SPOR kanalından canlı olarak izlenebilir.

Alaves - Celta Vigo maçı sakat ve cezalı oyuncular

Alaves: Rodrigo Ely (Sakat)

Celta Vigo: Nestor Araujo (Sakat), Sergio Alvarez (Sakat), Ruben Blanco (Sakat), Augusto Solari (Sakat), Emre Mor (Sakat)

Alaves - Celta Vigo maçı muhtemel 11’ler…

Alaves: Fernando Pacheco, Lejuene, Victor Laguardia, Aguirregabiria, Edgar Mendez, Manu Garcia, Rodrigo Battaglia, Pere Pons, Luis Rioja, Joselu, Lucas Perez

Celta Vigo: Ivan Villar, Jeison Murillo, Joseph Aidoo, Nester Araujo, Lucas Olaza, Renato Tapia, Fran Beltran, Augusto Solari, Brais Mendez, Iago Aspas, Santi Mina

Alaves - Celta Vigo iddia oranları

Alaves: 2.60

Beraberlik: 2.80

Celta Vigo: 2.15

2,5 gol üstü: 1.95

2,5 gol altı: 1.48

Alaves Düşme Hattında

Alaves, milli maç arasından önceki haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Atletico Madrid deplasmanına 1 puan almaya çok yaklaştılar ama 87. Dakikada kaçan penaltı, Alaves’e mağlubiyeti yaşattı. La Liga’da bu sezon sadece 5 galibiyet alabilen Alaves, 23 puan ile düşme hattında yer alıyor. La Liga’da üst üste 6 maçtır galibiyet alamıyorlar. Maç öncesinde Alaves’te Rodrigo Ely sakat.

Celta Vigo 3 Maç Sonra Mağlup

Celta Vigo, La Liga’da 3 maç aradan sonra mağlubiyet ile tanıştı. Milli maç arasından önceki hafta iç sahada konuk ettikleri Real Madrid’e 3-1 kaybettiler. Benzema’yı bir türlü marke edemeyen Celta Vigo, haklı bi mağlubiyet aldı diyebiliriz. La Liga’da 34 puan ile 11. Sırada yer alan Celta Vigo, bu hafta deplasmanda Alaves’e konuk olacak. Maç öncesinde Celta Vigo’da Ruben Blanco ve Nestor Araujo sakat.