CANLI İZLE Altay Trabzonspor

Süper Lig 18. haftasında Altay ile Trabzonspor karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Bein Sports 1 kanalında şifresiz canlı olarak yayınlanıyor. Altay Trabzonspor maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Altay Trabzonspor

Süper Lig'in 18. haftasında Altay ile Trabzonspor, Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu’nda kozlarını paylaşıyor. Peki Altay Trabzonspor maçı saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Bein Sports 1 kanalında şifresiz canlı olarak yayınlanıyor. Altay ile Trabzonspor maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz. İşte, Altay Trabzonspor maçı canlı izleyebileceğiniz link...

CANLI İZLE Altay Trabzonspor - Resim : 1

Altay Trabzonspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 20:00’de başlayan müsabaka Bein Sports 1 üzerinden canlı olarak izlenebilir.

CANLI İZLE Altay Trabzonspor - Resim : 2

Altay Trabzonspor canlı izle

İşte Altay Trabzonspor maçı canlı izleyebileceğiniz link.

CANLI İZLE Altay Trabzonspor - Resim : 3

Altay Trabzonspor maçı sakat ve cezalılar

Altay: İbrahim Öztürk (Sakat)

Trabzonspor: Gervinho (Sakat), İsmail Köybaşı (Diğer), Anthony Nwakaeme (Sakat), Erce Kardeşler (Sakat)

CANLI İZLE Altay Trabzonspor - Resim : 4

İlk 11'ler

Altay: Lis, Cebrail, Zeki Yıldırım, Murat Akça, Naderi, Poko, Pinares, Rodriguez, Kappel, Thiam, Bamba

Trabzonspor: Uğurcan, Edgar, Peres, Denswil, Trondsen, Siopis, Berat, Hamsik, Abdülkadir Ömür, Cornelius, Djaniny

CANLI İZLE Altay Trabzonspor - Resim : 5

Altay Trabzonspor maçı iddia oranları

Altay: 3.00

Beraberlik: 3.15

Trabzonspor: 1.80

2,5 gol üstü: 1.54

2,5 gol altı: 1.91

CANLI İZLE Altay Trabzonspor - Resim : 6

DİSİPLİN UYARISI

Teknik direktör Abdullah Avcı, Altay maçının da final değeri taşıdığını söyledi. Ligde bulundukları konumun çok önemli olduğunu belirten deneyimli hoca, futbolcularına "Çok güzel işlere imza attık ama mücadele devam ediyor. Sizinle gurur duyuyorum ve duymaya da devam edeceğim. Bu zorlu mücadelede ayakta kalmaya devam edeceğiz. Lideriz ve her takımın hedefindeyiz. Sahada duruşunu bozmayan, aynı disiplinle oynayan bir takım olmaya devam etmeliyiz" dedi.

 CANLI İZLE Altay Trabzonspor - Resim : 7

TRABZON 28-10 ÖNDE

Fırtına, Spor Toto Süper Lig'in 17'nci haftasında 18 yıl sonra İzmir'de Altay karşısına çıkıyor. İki takım arasında oynanan 50 maçta bordo-mavililerin 28, siyah-beyazlıların ise 10 galibiyeti bulunuyor. 12 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Bordo-mavililerin 83 golüne Altay 46 golle karşılık verdi.

CANLI İZLE Altay Trabzonspor - Resim : 8

18 YIL SONRA YENİDEN

Spor Toto Süper Lig'de en son 16 Şubat 2003'te karşı karşıya gelen Altay ile Trabzonspor, söz konusu tarihten sonra ilk kez Süper Lig'de karşılaşacaklar. 2002-2003 sezonunda küme düşen Altay, 18 yıllık bir aradan sonra Karadeniz devini İzmir'de ağırlayacak.

HEDEF 48 PUAN

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısı bu hafta oynanacak maçlarla tamamlanacak. 42 puanla lider konumda olan Trabzonspor, bugün deplasmanda oynayacağı Altay ve evindeki Medipol Başakşehir karşılaşmalarını kazanarak 48 puanla sezonun ilk yarısını tamamlayarak rakipleriyle arasındaki puan farkını daha da açmayı hedefliyor.

CANLI İZLE Altay Trabzonspor - Resim : 10

FIRTINA AFFETMİYOR

Süper Lig lideri Trabzonspor, teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde oynadığı son 24 maçta da rakip fileleri boş geçmedi. Geçen sezon ligin 34. haftasında Çaykur Rizespor deplasmanından 0-0'lık sonuçla ayrılan bordo-mavililer, daha sonra tüm karşılaşmalarda gol atma başarısı gösterdi. Karadeniz devi, geçen yıl son 7 karşılaşmada 10, bu yıl da 17 sınavda 32 olmak üzere 24 karşılaşmada 44 gol kaydetti.

LİGİN EN SKORER TAKIMI

Karadeniz devi, geride kalan 17 haftada attığı 34 golle ligin en fazla gol kaydeden takımı olarak öne çıkıyor. Bordo-mavilileri 28 golle ikinci sırada yer alan İttifak Holding Konyaspor takip ediyor. Karadeniz devi, ligin 17 haftalık bölümde tüm maçlarda gol atan tek takım olma konumunda bulunuyor.

CANLI İZLE Altay Trabzonspor - Resim : 12

ŞANSALAN YÖNETECEK

Altay-Trabzonspor maçını Ali Şansalan'ın yöneteceği açıklandı. Şansalan'ın yardımcılıklarını Serkan Ok ve Kemal Yılmaz yapacak. Fırtına Çanakkale bölgesi hakemi ile bugüne kadar çıktığı 4 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik aldı. 2 kez yenildi.

İZMİR'DE DE ÖNDE

İzmir'de iki takım arasında oynanan 25 maçta bordo-mavililer 11 galibiyet alırken ev sahibi ekip ise 7 defa kazandı. 7 müsabaka ise beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor'un 42 golüne ise İzmir ekibi 31 golle karşılık verdi.(Fotromaç)