CANLI İZLE Altay Yeni Malatya

Türkiye Süper Lig 29. haftasında Altay ile Yeni Malatya karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele beIN Sports 2 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Altay Yeni Malatya maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Altay Yeni Malatya

Süper Lig 29. haftasında Altay ile Yeni Malatya Türkiye Süper Lig mücadelesinde kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele beIN Sports 2 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Altay Yeni Malatya maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Altay Yeni Malatya - Resim : 1Altay-Yeni Malatya maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 16:00'da başlayan müsabaka beIN Sports 2 üzerinden canlı olarak izlenebilir.

ALTAY YENİ MALATYA CANLI İZLE

İŞTE ALTAY YENİ MALATYA MAÇI CANLI İZLEYEBİLECEĞİNİZ LİNK...

 ALTAY YENİ MALATYA MAÇI MUHTEMEL 11’LER…

Altay: M. Lis, M. Naderi, E. Björkander, Murat Akça, Cebrail Karayel, L. Kappel, M. Rodríguez,  ThacianoA. Biyogo PokoC. Pinares Deniz Kadah 

Yeni Malatya : Ertaç Özbir, G. Campi, O. Haddadi, M. Zeffane, Karim Hafez, R. Buğra Çağıran, Mustafa Eskihellaç, A. Okechukwu, M. Chouiar, J. Nshimirimana, N. Dicko 

ALTAY-YENİ MALATYA SAKAT VE CEZALILAR

Altay: Mohammad Naderi (Cezalı - Kırmızı Kart Cezalısı)

Yeni Malatya: Sadık Çiftpınar (Cezalı - Maçtan Men Cezası)

CANLI İZLE Altay Yeni Malatya - Resim : 3ALTAY-YENİ MALATYA  İDDİA ORANLARI

Altay: 1.75

Beraberlik: 3.05

Yeni Malatya:  3.40

2,5 gol üstü: 1.73

2,5 gol altı: 1.69

DİĞER BİLGİLER

-Yeni Malatyaspor ile oynadığı ilk iki maçı kazanan Altay, daha sonraki üç karşılaşmada rakibini mağlup edemedi (1B 2M).

-Bugüne kadar Altay'a konuk olduğu iki lig maçını da kazanamayan Yeni Malatyaspor (1B 1M), bu iki karşılaşmada da gol sevinci yaşayamadı.

-Serkan Özbalta göreve geldikten sonra oynadığı beş Süper Lig maçında tek yenilgi alan (2G 2B) ve 8 puan toplayan Altay, daha önceki 16 karşılaşmalık süreçte galip gelememiş ve sadece 3 puan alabilmişti (3B 13M).

-Süper Lig'deki 17 maçlık galibiyet hasretini son karşılaşmada Adana Demirspor'u yenerek sonlandıran Yeni Malatyaspor; bu süreç öncesinde aldığı üst üste iki galibiyette de önce Adana ekibini, ardından Altay'ı mağlup etmişti.

-Yeni Malatyaspor geride kalan 28 haftada topladığı 20 puanın dokuzunu (%45) Süper Lig'e bu sezon yükselen takımlarla oynadığı dört karşılaşmada aldı (3G 1M).

-Bu sezon Süper Lig'de en fazla faul yapan takım olan Altay (toplam 425, maç başına 15.2), yediği son beş golün üçünü penaltı (2) ve serbest vuruştan kalesinde gördü.

-Altay'ın 2022 takvim senesinde Süper Lig'de attığı altı golün üçünde Thaciano'nun doğrudan katkısı var (2 gol & 1 asist).

-2021/22 Süper Lig sezonunda en fazla kurtarış yapan kaleci olan Mateusz Lis (105), son beş maçın üçünde rakiplerine gol izni vermedi. Polonyalı eldiven, sezonun ilk 25 karşılaşmasında sadece iki gole kapama yapabilmişti.

-Bu sezon Süper Lig'de asisti bulunmayan oyuncular arasında en fazla şut pası veren isim, Yeni Malatyaspor forması giyen Karim Hafez (23).

-Yeni Malatyaspor'un başında çıktığı ilk maçı kazanan Cihat Arslan (1-0 vs Adana Demirspor), Süper Lig'deki teknik direktörlük kariyerinde ilk kez bir takımdaki görevine ikide iki yaparak başlamak istiyor.