CANLI İZLE B. Leverkusen-A. Bielefeld

Almanya Bundesliga maçında B. Leverkusen ile A. Bielefeld karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Bein Sports 2 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. B. Leverkusen A. Bielefeld maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE B. Leverkusen-A. Bielefeld

Almanya Bundesliga maçında B. Leverkusen ile A. Bielefeld kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Bein Sports 2 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Maçın hakemi ise henüz belli değil. B. Leverkusen A. Bielefeld maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE B. Leverkusen-A. Bielefeld - Resim : 1

B. LEVERKUSEN A. BIELEFELD MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Saat 17:30'da başlayan müsabaka Bein Sports 2 üzerinden canlı olarak izlenebilir.

B. Leverkusen-A. Bielefeld canlı izle

İşte B. Leverkusen A. Bielefeld maçı canlı izleyebileceğiniz link.

B. Leverkusen-A. Bielefeld sakat ve cezalılar

B. Leverkusen: Julian Baumgartlinger (Sakatlık - Diz Sakatlığı), Karim Bellarabi (Sakatlık - Uyluk Sakatlığı), Andrei Lunev ( Sakatlık - Ayak Bileğinden Sakat)

B. Leverkusen-A. Bielefeld iddia oranları

B. Leverkusen: 1.24

Beraberlik: 4.30

A. Bielefeld: 6.00

2,5 gol üstü: 1.42

2,5 gol altı: 2.15

CANLI İZLE B. Leverkusen-A. Bielefeld - Resim : 3

DİĞER BİLGİLER

-Bielefeld ile oynadığı son beş resmi maçın dördünü kazanan Leverkusen, 1999/2000'den bu yana ilk kez rakibi karşısında lig dublesi yapmak istiyor.

-Leverkusen'e konuk olduğu son beş deplasman maçında 8 puan toplayan Bielefeld (2G 2B 1M), daha önceki 10 ziyaretinde ulaştığı puan miktarını geride bıraktı (7).

-Evinde oynadığı son altı Bundesliga maçını kaybetmeyen Leverkusen (4G 2B), daha uzun bir seriyi en son 2017/18 sezonunda yakaladı (8 maç).

-Leverkusen, Bundesliga'nın 23'üncü maçları itibarıyla en fazla gol attığı sezonu geçiriyor (60). Bielefeld (29) ise ligin bu aşamalarında daha az gol yediği tek sezon yaşadı (2004/05'te 28 gol).

-Bu sezon Bundesliga'da 5+ gol atan oyuncular arasında gole çevirme yüzdesi en yüksek üç isim Bielefeld orta sahası Masaya Okugawa (%42) ve Leverkusen forması giyen Patrik Schick (%34) ile Moussa Diaby (%33).