CANLI İZLE B. Leverkusen Köln

Almanya Bundesliga maçında B. Leverkusen ile Köln karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Bein Sports 4 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. B. Leverkusen Köln maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE B. Leverkusen Köln

Almanya Bundesliga maçında B. Leverkusen ile Köln kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? B. Leverkusen Köln maçının hakemi ise henüz belli değil. Mücadele Bein Sports 4 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. B. Leverkusen Köln maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE B. Leverkusen Köln - Resim : 1

B. Leverkusen-Köln maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 17:30'da başlayan müsabaka Bein Sports 4 üzerinden canlı olarak izlenebilir.

B. Leverkusen-Köln canlı izle

İşte B. Leverkusen Kölnmaçı canlı izleyebileceğiniz link.

B. Leverkusen-Köln sakat ve cezalılar

B. Leverkusen: Andrei Lunev ( Sakatlık - Ayak Bileğinden Sakat), Karim Bellarabi (Sakatlık - Uyluk Sakatlığı), Patrik Schick (Sakatlık - Diz Sakatlığı)

B. Leverkusen-Köln iddia oranları

B. Leverkusen: 1.44

Beraberlik: 3.80

Köln: 4.00

2,5 gol üstü: 1.36

2,5 gol altı: 2.29

CANLI İZLE B. Leverkusen Köln - Resim : 3

DİĞER BİLGİLER

-Köln’ün 21. yüzyılda Bundesliga’da Bayer Leverkusen’den (17) daha fazla mağlup olduğu tek takım Bayern Münih (21).

-Bundesliga’da evinde oynadığı son yedi maçı kaybetmeyen Bayer Leverkusen (5G 2B), Mainz’ın (8 maç) ardından devam eden en uzun serinin sahibi.

-Köln, Bundesliga'ya yükseldiği 2019'dan bu yana ilk 12 deplasman maçı itibarıyla en az galibiyet aldığı (2) ve puan topladığı (12) sezonu yaşıyor.

-Bu sezonun ikinci yarısında duran toplardan en fazla gol yiyen takım Bayer Leverkusen (8 gol). Geride kalan 25 haftalık süreçte Köln’den (6) daha az duran top golü atan tek takım ise Bielefeld (4).

-Bundesliga’nin ikinci yarısında sadece Robert Lewandowski’den (9) daha az gol atan Moussa Diaby’nin (7) kariyerinde en fazla gol katkısı verdiği rakibi Köln (3 gol & 3 asist).