Beşiktaş - Fenerbahçe CANLI MAÇ İZLE

Beşiktaş ile Fenerbahçe Süper Lig'in 33. haftasında derbi maçta karşı karşıya geliyor. Müsabaka saat 21:00'da başladı ve Bein Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Beşiktaş Fenerbahçe Bein Sports 1 şifresiz canlı maç izle 19 Temmuz 2020

Beşiktaş ile Fenerbahçe Süper Lig'in 33. haftasında derbi maçta karşı karşıya geliyor.

Beşiktaş ilk 11'i
Ersin, Caner, Roco, Vida, Gökhan, Elneny, Atiba, Boateng, Boyd, Lens, Burak

Fenerbahçe ilk 11'i
Altay, Dirar, Serdar, Falette, Hasan Ali, Ozan, Tolga, Deniz, Ferdi, Emre, Muriqi,

Beşiktaş - Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda?

Müsabaka saat 21:00'da başladı ve Bein Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

İki takım arasında oynanan son maçı Fenerbahçe evinde 3-1 kazanmıştı. Beşiktaş ezeli rakibine karşı son 5 maçta kazanamadı.

İki ekip Avrupa kupaları için mücadele ediyor.

Süper Lig'de 32 hafta sonunda Beşiktaş'ın 56, Fenerbahçe'nin ise 50 puanı bulunuyor.

İddaa yönetimi Beşiktaş'ın galibiyetine 1.65, beraberliğe 3.40, Fenerbahçe'nin galibiyetine ise 3.35 oran veriyor.

Fenerbahçe'yi konuk ettiği son dokuz Süper Lig maçının sadece birini kaybeden Beşiktaş (4G 4B), tek yenilgisini 2014/15 sezonunda Atatürk Olimpiyat Stadı'nda aldı (0-2).

Beşiktaş ile oynadığı son sekiz Süper Lig maçının sadece birini kaybeden Fenerbahçe (3G 4B), tek yenilgisini Şubat 2018'de deplasmanda aldı (1-3).

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan son altı Süper Lig maçında da karşılıklı goller atıldı (Beşiktaş 10-11 Fenerbahçe).

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan son dokuz resmi maçta toplam 13 kırmızı kart çıkarken (Beşiktaş 7-6 Fenerbahçe); bu sezon Süper Lig'de en fazla kırmızı kart gören takım Fenerbahçe (10).

Evinde oynadığı son iki Süper Lig maçını kazanan Beşiktaş, Sergen Yalçın yönetiminde ilk kez üç maçlık galibiyet serisi yakalamak için sahaya çıkıyor.

Deplasmanda altı maçtır galip gelemeyen Fenerbahçe (2B 4M), son galibiyetini kalesini gole kapattığı son dış saha karşılaşmasında almıştı (2-0 vs Gaziantep FK).

Bu sezon öne geçtiği Süper Lig maçlarında en az puan kaybeden takım olan Beşiktaş (2 puan), ilk golü attığı karşılaşmaların tamamını kazanan tek ekip konumunda (14G).

Bu sezon geri düştüğü Süper Lig maçlarında en fazla puan toplayan takım olan Fenerbahçe (20 puan), Tahir Karapınar yönetiminde çıktığı altı karşılaşmanın beşinde skor dezavantajına yakalandı.

2007/08 sezonundan bu yana Süper Lig'de Fenerbahçe'ye en fazla gol atan oyuncu Burak Yılmaz (9).

Fenerbahçe santrforu Vedat Muriqi, Beşiktaş'a karşı forma giydiği son dört Süper Lig maçının üçünde birer gol kaydetti.