Beşiktaş - Fenerbahçe canlı izle

Süper Lig 31. haftasında heyecan dolu bir maç sahne alıyor. Derbide Beşiktaş, Fenerbahçe'yi sahasında konuk ediyor. Zirve açısından da kritik öneme sahip maçta her iki takımda 3 puan için savaşacak. İşte Beşiktaş Fenerbahçe derbisi öncesi istatistikler ve detaylar...

Beşiktaş - Fenerbahçe canlı izle

Süper Lig 31. haftasında Beşiktaş ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Derbi pandeminin gölgesinde seyircisiz oyanansa da spor severlere futbol ziyafeti yaşamak istiyor. 

Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi öncesinde istatistiklere bakılacak olursa eğer, Beşiktaş sahasında Fenerbahçe'yi ligin zirvesinde karşılıyor. 

Son 5 maçında yenilgi yüzü görmeyen Beşiktaş, hem seriyi devam ettirmek hem de ezeli rakip Fenerbahçe karşısında 3 puanı alarak zirvedeki liderliğini sürdürmek istiyor. Beşiktaş'ın maç eksiğiyle 68 puanı bulunuyor.

Puan durumunda Fenerbahçe'ye bakıldığında ise 58 puanı bulunuyor ve ligin 3. sırasında yer alıyor. Son 5 maçında sadece 2 galibiyeti bulunan Fenerbahçe'nin 2 galibiyeti 1 de mağlubiyeti bulunuyor. 

Bu sezon Kadıköy'de aldığı mağlubiyetlerle de çok konuşulan Fenerbahçe, Beşiktaş karşısında 3 puan alarak sahadan hem galibiyet hem de moral bulmuş olarak ayrılmak istiyor. 

Siyah-beyazlılar sezonun ilk yarısında Kadıköy'de oynanan derbi maçta sarı-lacivertli rakibini 4-3 mağlup etmişti.

Fenerbahçe'nin Süper Lig'de 58 puanı bulunuyor. 

Peki Beşiktaş Fenerbahçe derbisi hangi kanalda?

Saat 19.00'da başlayan Beşiktaş Fenerbahçe derbisi bein sports 1 ekranlarından naklen yayınlanıyor. Beşiktaş Fenerbahçe şifresiz izleyebilmek için Digiturk abonesi olmak gerekiyor.

Derbi'nin ilk 11'leri

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Welinton, Vida, N’Sakala, Josef, Ghezzal, Atiba, Adem Ljajic, Larin, Aboubakar

Fenerbahçe: Altay, Szalai, Serdar, Sangare, Caner, İrfan Can, Gustavo, Osayi, Pelkas, Valencia, Samatta