CANLI İZLE Burnley Chelsea

İngiltere Premier Lig maçında Burnley ile Chelsea karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele S Sport Plus kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Burnley Chelsea maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Burnley Chelsea

İngiltere Premier Lig maçında Burnley ile Chelsea kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele S Sport Plus kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Maçta Andre Marriner düdük çalıyor. Burnley Chelsea maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

Burnley-Chelsea maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 18:00'de başlayan müsabaka S Sport Plus üzerinden canlı olarak izlenebilir.

Burnley-Chelsea canlı izle

İşte Burnley Chelsea maçı canlı izleyebileceğiniz link.

Burnley-Chelsea sakat ve cezalılar

Burnley: Dale Stephens (Dale Stephens), Erik Pieters (Sakatlık - Diz Sakatlığı), Johann Gudmundsson (Sakatlık - Apandisit), Matej Vydra (Sakatlık - Fıtık Problemi), Ben Mee (Şüpheli)

Chelsea: Cesar Azpilicueta (Sakatlık - Antrenman Eksikliği), Ben Chilwell (Sakatlık - Ön Çapraz Bağı Yırtık), Andreas Christensen (Şüpheli)

Burnley-Chelsea iddia oranları

Burnley: 5.60

Beraberlik: 3.40

Chelsea: 1.36

2,5 gol üstü: 1.92

2,5 gol altı: 1.54

CANLI İZLE Burnley Chelsea - Resim : 2

DİĞER BİLGİLER

-Chelsea ile oynadığı 15 Premier Lig maçının sadece birini kazanabilen Burnley (4B 10M), tek galibiyetini 2017/18'in açılış haftasında deplasmanda aldı.

-Chelsea'nin Premier Lig tarihinde dış saha mağlubiyeti almadığı takımlar arasında Burnley'den (6G 1B) daha fazla konuk olduğu tek rakibi Wimbledon (8 maç).

-Bu sezon Chelsea ile oynadığı tek Premier Lig maçında rakibiyle berabere kalan Burnley, 1970/71'den bu yana bir sezonda Londra ekibinden iki karşılaşmada da puan alamıyor.

-Bu sezon Premier Lig'de hiçbir takım deplasmanda Chelsea'den daha fazla gole kapama yapamadı (7).

-Premier Lig'de Burnley'ye konuk olduğu dört maçta da en az bir golde pay sahibi olan Romelu Lukaku, bu karşılaşmalarda toplam beş kez tabelayı değiştirdi (3 gol & 2 asist).