CANLI İZLE Burnley-Leicester

İngiltere Premier Lig maçında Burnley ile Leicester karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele S Sport Plus kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Burnley Leicester maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Burnley-Leicester

İngiltere Premier Lig maçında Burnley ile Leicesterkozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele S Sport Plus kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Maçta Chris Kavanagh düdük çalıyor. Burnley Leicester maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Burnley-Leicester - Resim : 1

Burnley-Leicester maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 22:45'de başlayan müsabaka S Sport Plus üzerinden canlı olarak izlenebilir.

Burnley-Leicester canlı izle

İşte Burnley Leicester maçı canlı izleyebileceğiniz link.

Burnley-Leicester sakat ve cezalılar

Burnley: Matej Vydra (Sakatlık - Fıtık Problemi), Johann Gudmundsson (Sakatlık - Apandisit)

Leicester: Wesley Fofana (Sakatlık - Bacağı Kırık), Jonny Evans (Sakatlık - Diz Ardı Kirişinden Sakat), Ryan Bertrand (Sakatlık - Diz Sakatlığı), Timothy Castagne (Sakatlık - Uyluk Sakatlığı), James Justin (Sakatlık - Diz Ardı Kirişinden Sakat)

Burnley-Leicester iddia oranları

Burnley. 2.60

Beraberlik: 2.85

Leicester: 2.12

2,5 gol üstü: 1.77

2,5 gol altı: 1.65

CANLI İZLE Burnley-Leicester - Resim : 3

DİĞER BİLGİLER

-Leicester ile oynadığı 13 Premier Lig maçının sadece üçünü kazanan Burnley (4B 6M), bu galibiyetlerin tamamını iç saha karşılaşmalarında aldı (Ocak 2017, Nisan 2018 ve Ocak 2020).

-Burnley'ye konuk olduğu son beş lig maçında 4 puan toplayabilen Leicester (1G 1B 3M), -daha önceki beş ziyaretinden 12 puan çıkarmıştı (4G 1M).

Evinde oynadığı son lig maçında Tottenham'ı 1-0 mağlup eden Burnley, Aralık 2020'den bu yana üst üste iki iç saha galibiyeti alamıyor.

-Deplasmanda oynadığı son dört Premier Lig maçını kaybeden Leicester, daha uzun bir seriyi en son Eylül-Aralık 2014 arasında yaşadı (7 maç).

-Bu sezon Leicester formasıyla en fazla resmi maç golüne doğrudan katkı sağlayan oyuncu olan James Maddison (11 gol & 7 asist), kariyerinde hem en fazla gol attığı hem de en fazla asist yaptığı sezonu geçiriyor.