CANLI İZLE Ç. Rizespor-Giresunspor

Türkiye Süper Lig'in 28. haftasında Ç. Rizespor ile Giresunspor karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele BeIN Sports 2kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Ç. Rizespor Giresunspor maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Ç. Rizespor-Giresunspor

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Ç. Rizespor ile Giresunspor kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Ç. Rizespor Giresunspor maçında Yasar Kemal Ugurlu düdük çalıyor. Mücadele BeIN Sports 2 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Ç. Rizespor Giresunspor maçı Çaykur Didi Stadyumu'nda oynanacak. Ç. Rizespor Giresunspor maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Ç. Rizespor-Giresunspor - Resim : 1

Ç. RİZESPOR-GİRESUNSPOR MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Saat 16:00'da başlayan müsabaka BeIN Sports 2 üzerinden canlı olarak izlenebilir.

Ç. Rizespor-Giresunspor canlı izle

İşte Ç. Rizespor Giresunspor maçı canlı izleyebileceğiniz link.

Ç. RİZESPOR - GİRESUNSPOR MUHTEMEL 11'LER...

Ç. Rizespor: Tarık, Gökhan, Holmen, Ponck, Eren, Gedson, Phiri, Boyd, Mendes, Yusuf, Pohjanpalo

Giresunspor: Okan, Hayrullah, Diarra, Perez, Behich, Flavio, Chiquinho, Serginho, Muhammed, Diabate, Umut

Ç. Rizespor-Giresunspor sakat ve cezalılar

Ç. Rizespor: Fabricio Baiano ( Cezalı - Kırmızı Kart Cezalısı), Fernando Boldrin (Cezalı - Sarı Kart Cezalısı)

Giresunspor: Arda Kılıç (Sakatlık - Ön Çapraz Bağı Yırtık), Erol Can Akdağ (Sakatlık - Çapraz Bağlarından Sakat)

Ç. Rizespor-Giresunspor iddia oranları

Ç. Rizespor: 2.50

Beraberlik: 2.90

Giresunspor: 2.16

2,5 gol üstü: 1.84

2,5 gol altı: 1.60

CANLI İZLE Ç. Rizespor-Giresunspor - Resim : 3

DİĞER BİLGİLER

-Giresunspor'u konuk ettiği son sekiz lig maçını kaybetmeyen Çaykur Rizespor (5G 3B), rakibine evinde en son 1989/90 2. Lig sezonunda mağlup oldu (0-1).

-Çaykur Rizespor ile oynadığı son üç lig maçının ikisini kazanan (1M) ve Süper Lig'deki tek karşılaşmada rakibini mağlup eden Giresunspor, daha önceki dokuz mücadeleden tek galibiyet çıkarabilmişti (4B 4M).

-Süper Lig'de beş maçtır galip gelemeyen (2B 3M) ve son iki karşılaşmadan puansız ayrılan Çaykur Rizespor, bu sezon daha uzun bir yenilgi serisini sadece bir kez yaşadı (Ağustos-Ekim 2021 arasında 7 maç).

-Süper Lig'deki altı maçlık galibiyet hasretini Göztepe'yi yenerek sonlandıran Giresunspor, 2022 takvim senesinde henüz üst üste iki karşılaşma kazanamadı. Giresun ekibinin son altı deplasman ziyaretindeki tek galibiyeti, kalesini gole kapatabildiği tek karşılaşmada Galatasaray karşısında geldi (1B 4M).

-Süper Lig'e bu sezon yükselen takımlara rakip olduğu beş maçın dördünü kaybeden Çaykur Rizespor (1B), tek puanını son karşılaşmada Altay'dan alabilidi (0-0).

-Bu sezon Süper Lig maçlarının ilk yarılarında en az gol atan iki takım Çaykur Rizespor ve Giresunspor (8). İki ekip arasında bu sezon oynanan tek karşılaşmanın ilk 45 dakikası golsüz sona erdi (Ekim 2021).

-Çaykur Rizespor formasıyla ilk golünü Galatasaray filelerine gönderen Tyler Boyd, Süper Lig'e geldiği Ocak 2019'dan bu yana en fazla takım adına (Ankaragücü, Beşiktaş & Sivasspor) rakip fileleri havalandıran iki oyuncudan biri oldu (4; Adis Jahovic ile birlikte).

-Gedson Fernandes, Çaykur Rizespor formasıyla ilk Süper Lig maçına çıktığından bu yana takımının attığı üç golün ikisine doğrudan katkı sağladı (1 gol & 1 asist).

-Giresunspor forması giyen Muhammed Gümüşkaya (21 yaş 57 gün) bu sezon Rıdvan Yılmaz'ın (20 yaş 123 gün) ardından bir Süper Lig maçında hem gol atan hem de asist yapan en genç oyuncu oldu (vs Göztepe).

-Çaykur Rizespor'un yeni teknik direktörü Bülent Korkmaz, bu sezonun ilk yarısında Alanyaspor'da görev yaparken Giresunspor'u mağlup etmişti. Korkmaz'ın Süper Lig kariyerinde aynı sezonda iki farklı takımın başında yendiği tek rakibi Fenerbahçe (2019/20; Antalyaspor & Konyaspor).