Çaykur Rizespor – Karagümrük Canlı maç izle

Çaykur Rizespor ile Karagümrük, Türkiye Süper Lig 32.hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 16:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Çaykur Rizespor – Karagümrük Canlı maç izle

Çaykur Rizespor ile Karagümrük Türkiye Süper Ligi mücadelesinde Çaykur Didi Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Ümit Öztürk düdük çalacak.

Çaykur Rizespor – Karagümrük maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 16:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 2 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Çaykur Rizespor – Karagümrük maçı sakat ve cezalılar

Çaykur Rizespor: Loic Remy (Şüpheli), Yasin Pehlivan (Sakat), Godfred Donsah (Sakat), Konrad Michalak (Şüpheli), Zafer Görgen (Sakat)

Çaykur Rizespor – Karagümrük maçı muhtemel 11’ler…

Çaykur Rizespor: Gökhan, Moroziuk, Selim Ay, Chatziisaias, Melnjak, Jovancic, Abdullah, Michalak, Samudio, Boldrin, Söderlund

Karagümrük: Viviano, Hedenstad, Fatih Kuruçuk, Gaston Campi, Hedenstad, Ndiaye, Lucas Biglia, Bertolacci, Fabio Borini, Ndao, Sobiech

Çaykur Rizespor – Karagümrük iddia oranları

Çaykur Rizespor: 2.55

Beraberlik: 2.90

Karagümrük: 2.10

2,5 gol üstü: 1.67

2,5 gol altı: 1.72

Rizespor’dan Sürpriz Galibiyet

Rizespor’un kümede kalma umutları iyice artmış durumda. Bülent Uygun’un göreve gelmesiyle müthiş bir hava yakalayan Rizespor, milli maç arasından önceki hafta Galatasaray’ı deplasmanda 4-3 mağlup etmeyi başardı. Bir önceki hafta ise iç sahada Hatayspor’u 1-0 ile geçtiler. Süper Lig’de son 2 maçından 6 puan çıkartan Rizespor, düşme hattının 5 puan üzerine çıkmış durumda. Bu hafta iç sahada konuk edecekleri Fatih Karagümrük karşısında da hedef 3 puan. Maç öncesinde Rizespor’da Yasin Pehlivan ve Aminu Umar’ın sakatlıkları bulunuyor.

Fatih Karagümrük Evinde Kazanmayı Başardı

Fatih Karagümrük’te bildiğimiz gibi Şenol Can ile yollar ayrıldı. Takımın başında yardımcı antrenör Atılay Canel görev yapacak. Milli maç arasından önceki hafta Kayserispor ile karşılaşan Fatih Karagümrük, sahadan 3-0’lık galibiyet ile ayrılarak moral buldu. Süper Lig’de 3 maç aradan sonra galip gelen İstanbul ekibi, puanını 44 yaparak 8. Sıradaki yerini korudu.