CANLI İZLE Chelsea Arsenal

İngiltere Premier Lig maçında Chelsea Arsenal karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele S Sport Plus kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Chelsea Arsenal maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Chelsea Arsenal

İngiltere Premier Lig maçında Chelsea Arsenal kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Chelsea Arsenal maçında Jon Moss düdük çalıyor. Mücadele S Sport Plus kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Chelsea Arsenal maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

Chelsea-Arsenal maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 21:45'de başlayan müsabaka S Sport Plus üzerinden canlı olarak izlenebilir.

Chelsea-Arsenal canlı izle

İşte Chelsea Arsenal maçı canlı izleyebileceğiniz link.

Chelsea-Arsenal sakat ve cezalılar

Chelsea: Ben Chilwell (Sakatlık - Ön Çapraz Bağı Yırtık), Callum Hudson-Odoi (Sakatlık - Aşil Tendonu Sakatlığı)

Arsenal: Thomas Partey (Sakatlık - Uyluk Sakatlığı), Takehiro Tomiyasu (Sakatlık - Baldırından Sakat), Kieran Tierney (Sakatlık - Diz Sakatlığı)

Chelsea-Arsena liddia oranları

Chelsea: 1.67

Beraberlik: 3.25

Arsenal: 3.80

2,5 gol üstü: 1.83

2,5 gol altı: 1.61

OPTA'YA GÖRE;

Chelsea, 2015/16'dan bu yana ilk kez Arsenal karşısında lig dublesi yapmak için sahaya çıkıyor.

Chelsea'ye konuk olduğu son Premier Lig maçını 1-0 kazanan Arsenal, Eylül 1997'den bu yana üst üste iki lig ziyaretinden galip dönemiyor.

Premier Lig'deki son iç saha maçında Brentford'a 4-1 mağlup olan Chelsea, 1999'dan bu yana seyircisi önünce Londra ekiplerinden üst üste iki yenilgi almadı. Chelsea'nin o süreçteki ikinci mağlubiyeti Arsenal karşısında 3-2'lik skorla geldi.

Premier Lig'de oynadığı son üç maçı kaybeden Arsenal, Mart 1995'ten bu yana üst üste dört yenilgi almıyor.

Chelsea kariyerindeki 100'üncü Premier Lig maçına çıkmaya hazırlanan Mason Mount, kulüp tarihinde bu sayıya ulaştığı süreçte en fazla golde pay sahibi olan İngiliz oyuncu konumunda (23 gol & 18 asist).