Dinamo Kiev - Juventus maçı CANLI İZLE

Dinamo Kiev ile Juventus, UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Dinamo Kiev - Juventus maçı 20 Ekim Salı saat 19:55'te Bein Sports 2'de canlı yayınlanıyor.

Dinamo Kiev - Juventus maçı CANLI İZLE

Dinamo Kiev - Juventus UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubunda karşı karşıya geliyor. Her iki takımında iyi bir başlangıç yapmak için sahaya çıkacağı maçı Rumen hakem Ovidiu Hategan yönetecek.

Dinamo Kiev - Juventus maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 19:55'te Dinamo Kiev - Juventus müsabakası Bein Sports 2 kanalında canlı olarak İzlenebilir.

Dinamo Kiev - Juventus maçı öncesi istatistikler

Dinamo Kiev: Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev, geçtiğimiz sezonu ikinci sırada tamamladığı için 3. elemeden itibaren şampiyonaya dahil oldu. İlk turda Hollanda ekibi AZ Alkmaar'ı 2-0'la geçen Kiev ekibi, play-off turunda ise Belçika'nın Gent takımını 3-0 ve 2-1'lik skorlarla her iki maçta da yenerek adını gruplara yazdırdı.

Juventus: İtalya'nın en büyük takımı olarak anılan Juventus, Seria A'da her yıl elde edilen şampiyonluklara rağmen Avrupa'da elde edilemeyen başarının acısını yaşıyor. Kadrosuna dünya yıldızı Cristiano Ronaldo dahil ettikten sonra tek hedef olarak Şampiyonlar Ligi'ni kazanma mottosunu edinen Juve'de Ronaldo'nun durumu hala net değil. Korona virüse yakalanan Ronaldo bu maçta takımdaki yerini alamayacak.

Dinamo Kiev - Juventus maçı sakat ve cezalı oyuncular

Dinamo Kiev: Mykyta Burda(Sakat), Artem Besedin (Cezalı), Oleksandr Tymchyk (Sakat), Denys Popov (Şüpheli)

Juventus: Cristiano Ronaldo (Korona virüs), Alex Sandro (Sakat), Matthijs De Ligt (Sakat), Weston Mckennie (Korona virüs)

Dinamo Kiev - Juventus iddia oranları

Dinamo Kiev: 3.75
Beraberlik: 3.30
Juventus: 1.65
2,5 gol üstü: 1,85
2,5 gol altı: 1,60