CANLI İZLE Elche Valencia

İspanya La Liga maçında Elche ile Valencia karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Smart Spor HD kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Elche Valencia maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Elche Valencia

İspanya La Liga maçında Elche ile Valencia kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Elche Valencia maçının hakemi ise henüz belli değil. Mücadele Smart Spor HD kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Elche Valencia maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Elche Valencia - Resim : 1

Elche-Valencia maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 18:15'de başlayan müsabaka Smart Spor HD üzerinden canlı olarak izlenebilir.

Elche-Valencia canlı izle

İşte Elche Valencia maçı canlı izleyebileceğiniz link.

Elche-Valencia sakat ve cezalılar

Elche: Javier Pastore ( Cezalı - Kırmızı Kart Cezalısı)

Valencia: Toni Lato ( Sakatlık - Diz Ardı Kirişinden Sakat), Thierry Correia (Sakatlık - Diz Sakatlığı), Jasper Cillessen (Sakatlık - Bacağından Sakat), Jose Gaya ( Sakatlık - Diz Ardı Kirişinden Sakat)

Elche-Valencia iddia oranları

Elche: 2.50

Beraberlik: 2.80

Valencia: 2.22

2,5 gol üstü: 1.94

2,5 gol altı: 1.53

CANLI İZLE Elche Valencia - Resim : 3

DİĞER BİLGİLER

-Valencia ile oynadığı son 16 La Liga maçının ikisini kazanabilen Elche (1B 13M), daha önceki 29 karşılaşmadan 11 galibiyet çıkarmıştı (8B 10M).

-Elche'ye konuk olduğu son yedi La Liga maçının beşini kazanan Valencia (2M), daha önceki 15 ziyaretinin sadece ikisinden galip dönebilmişti (3B 10M).

-Deplasmanda oynadığı son yedi La Liga maçının üçünü kazanan Valencia (1B 3M), daha önceki 37 kasrşılaşmada aldığı galibiyet sayısını yakaladı (3G 12B 22M).

-2000 senesinden bu yana en fazla La Liga golünde pay sahibi olan Elche oyuncusu konumundaki Fidel Chaves (13 gol & 9 asist), Valencia'yı konuk ettiği iki karşılaşmada da fileleri havalandırdı.

-Bu sezon La Liga'da Valencia forması giyen Gonçalo Guedes'ten (5 gol & 2 asist) daha fazla deplasman golünde pay sahibi olan sadece iki oyuncu bulunuyor: Karim Benzema (9 gol & 5 asist) ve Vinicius Junior (9 gol & 2 asist).