Ermenistan - Romanya Canlı maç izle

Ermenistan ile Romanya, Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Grup J 3.hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 19:00’da başlayan müsabaka canlı olarak yayınlanmıyor. Her iki takım da rakibi karşısında galibiyet elde etmek için mücadele verecek.

Ermenistan - Romanya Canlı maç izle

Ermenistan ile Romanya Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Grup J 3.hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Andris Treimanis düdük çalacak. Her iki takım da rakibi karşısında galibiyet elde etmek için mücadele verecek.

Ermenistan - Romanya maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 19:00’da başlayan mücadele canlı olarak yayınlanmıyor.

Ermenistan - Romanya maçı muhtemel 11’ler…

Ermenistan: Airapetyan, Andre Calisir, Haroyan, Hovhannisyan, Ishkhanyan, Hambardzumyan, Grigoryan, Yedigaryan, Barseghyan, Babayan, Karapetian

Kuzey Romanya: Tatarusau, Chiriches, Tosca, Bancu, Cicaldau, Maxim, Stanciu, Hagi, Puscas, Alibec

Ermenistan - Romanya iddia oranları

Ermenistan: 3.20

Beraberlik: 3.10

Romanya: 1.75

2,5 gol üstü: 1.65

2,5 gol altı: 1.75

Ermenistan 2 Maçını Kazandı

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri J Gurubu’na Liechtenstein deplasmanında merhaba diyen Ermenistan, ilk maçta baskılı oyununa rağmen galibiyeti bitime 7 dakika rakibinin kendi kalesine attığı golle alan Ermenistan, İzlanda karşısında çok daha etkili bir oyunla galibiyete uzanırken, ev sahibinde Barseghyan ve Bairamyan’ın golleri 2-0’lık skoru getirdi. 2’de 2 yapmak Dünya Kupası hayalleri için büyük başarı olurken, Ermenistan en yakın rakiplerinden Romanya karşısında kazanarak J Gurubu’nun sürpriz takımı olmaya devam etmek istiyor. Ev sahibi eleme guruplarında henüz gol yemedi.

Romanya Galibiyet Peşinde

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri J Gurubu’na iyi başlayan Romanya, ilk maçta harika hücum performansının meyvelerini 3-2’lik Kuzey Makedonya galibiyetiyle taçlandırırken, konuk ekipte 2. Maçın senaryosu tamamen farklı oldu. Almanya karşısında rakip kaleye gitmekte zorlanan Romanya, sahadan 1-0 mağlup ayrılsa da, hücum hattındaki etkisizliğinin yanında, savunmada iyi bir performans sergiledi. İlk maçtaki hücum performansı ve 2. Maçtaki savunma performansı Romanya cephesinde 2022 Dünya Kupası umutlarını arttırdı.