CANLI İZLE Espanyol Getafe

İspanya La Liga maçında Espanyol ile Getafe karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Smart Spor HD kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Espanyol Getafe maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Espanyol Getafe

İspanya La Liga maçında Espanyol ile Getafe kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Smart Spor HD kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Maçta Adrian Cordero Vega düdük çalıyor. Espanyol Getafe maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

Espanyol-Getafe maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 18:15'de başlayan müsabaka Smart Spor HD üzerinden canlı olarak izlenebilir.

Espanyol-Getafe canlı izle

İşte Espanyol Getafe maçı canlı izleyebileceğiniz link.

Espanyol-Getafe sakat ve cezalılar

Getafe: Carles Alena (Cezalı - Sarı Kart Cezalısı), Jorge Cuenca (Cezalı - Kırmızı Kart Cezalısı), Damian Suarez (Cezalı - Sarı Kart Cezalısı)

Espanyol-Getafe iddia oranları

Espanyol: 1.91

Beraberlik: 2.70

Getafe: 3.20

2,5 gol üstü: 2.21

2,5 gol altı: 1.39

CANLI İZLE Espanyol Getafe - Resim : 2

DİĞER BİLGİLER

-Getafe ile karşılaştığı son altı La Liga maçını kazanamayan Espanyol (3B 3M), rakibi karşısındaki en uzun galibiyet hasretini yaşıyor.

-La Liga’da evinde oynadığı son dört maçı kazanamayan Espanyol (2B 2M), bu sezonki en uzun galibiyet hasretini yaşıyor.

-La Liga deplasmanlarında oynadığı son 16 maçı kazanamyan Getafe (7B 9M), daha uzun bir seriyi sadece Ocak-Aralık 2011 arasındaki 18 karşılaşmalık dönemde yaşadı.
2022 yılında Avrupa’nın beş büyük liginde en fazla maçta 2+ gol atan oyuncu Enes Ünal (3 maç).

-Getafe ile karşılaştığı dört resmi maçın üçünü kaybeden Espanyol Teknik Direktörü Vicente Moreno, bu mağlubiyetlerin tamamını La Liga’da aldı.