CANLI İZLE Everton Leicester

İngiltere Premier Lig maçında Everton Leicester karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele S Sport Plus kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Everton Leicester maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Everton Leicester

İngiltere Premier Lig maçında Everton Leicester kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda?  David Coote düdük çalıyor. Mücadele S Sport Plus kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Everton Leicester maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

Everton Leicester maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 21:45'de başlayan müsabaka S Sport Plus üzerinden canlı olarak izlenebilir.

Everton Leicester canlı izle

İşte Everton Leicester maçı canlı izleyebileceğiniz link.

Everton Leicester sakat ve cezalılar

Everton: Yerry Mina (Sakatlık - Baldırından Sakat), Andros Townsend ( Sakatlık - Ayağından Sakat), Nathan Pattersonc (Sakatlık - Ayak Bileğinden Sakat)

Leicester: Wilfred Ndidi (Sakatlık - Diz Sakatlığı), Danny Ward ( Sakatlık - Diz Sakatlığı), Ryan Bertrand (Sakatlık - Diz Sakatlığı), Jamie Vardy (Sakatlık - Ayak Bileğinden Sakat)

Everton Leicester iddia oranları

Everton: 2.07

Beraberlik: 3.10

Leicester: 2.75

2,5 gol üstü: 1.70

2,5 gol altı: 1.73

OPTA'YA GÖRE;

Leicester'ı konuk ettiği 15 Premier Lig maçının sadece birinde kalesini gole kapatabilen Everton (Ocak 1999'da 0-0), buna rağmen bu karşılaşmaların sadece ikisini kaybetti (5G 8B).

Everton ile Leicester arasında oynanan son 12 Premier Lig maçının sadece biri berabere biterken, daha önceki 18 karşılaşmanın 13'ünde puanlar paylaşışmıştı.

Bu sezon Premier Lig'de kazandığı puanların en büyük bölümünü iç sahada toplayan takım Everton (%79; 22/28).

Everton forveti Richarlison'un Premier Lig kariyerinde Leicester'dan (4) daha fazla gol attığı sadece iki takım bulunuyor: Southampton ve Wolves (5).

Everton'a rakip olduğu son dört resmi maçta dört golde pay sahibi olan Leicester forveti Kelechi Iheanacho (2 gol & 2 asist), bu karşılaşmalarda sahada kaldığı her 39 dakikada bir gole doğrudan katkı sağladı (157 dakika).