CANLI İZLE Everton-Man City

İngiltere Premier Lig maçında Everton ile Man City karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele S Sport Plus kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Everton Man City maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Everton-Man City

İngiltere Premier Lig maçında Everton ile Man Citykozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele S Sport Plus kanalında şifresiz canlı olarak yayınlanıyor. Maçta Paul Tierney düdük çalıyor. Everton Man City maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Everton-Man City - Resim : 1

EVERTON-MAN CITY MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Saat 20:30'da başlayan müsabaka S Sport Plus üzerinden canlı olarak izlenebilir.

EVERTON-MAN CITY CANLI İZLE

İşte Everton Man City maçı canlı izleyebileceğiniz link.

EVERTON-MAN CITY SAKAT VE CEZALILAR

Everton: Yerry Mina ( Sakatlık - Uyluk Sakatlığı), Fabian Delph (Sakatlık - Uyluk Sakatlığı), Ben Godfrey ( Sakatlık - Diz Ardı Kirişinden Sakat)

Man City: Benjamin Mendy (Diğer - Kadro Dışı), Cole Palmer (Diğer - Maç Kadrosuna Alınmadı)

EVERTON-MAN CITY İDDİA ORANLARI

Everton: 8.20

Beraberlik: 4.80

Man City: 1.14

2,5 gol üstü: 1.41

2,5 gol altı: 2.18

CANLI İZLE Everton-Man City - Resim : 3

DİĞER BİLGİLER

-Manchester City ile Premier Lig’de oynadığı son 17 maçın birini kazanan Everton, tek galibiyetini Ocak 2017’de 4-0’lık skorla aldı.

-Premier Lig’de Everton’a konuk olduğu son dört maçı kazanan Manchester City, daha önceki 20 ziyaretinde aldığı galibiyet sayısını yakaladı (5B 11M).

-Manchester City ile oynadığı son sekiz lig maçını kaybeden Everton, kulüp tarihinde sadece Portsmouth (13) ve Manchester United (9) karşısında daha uzun mağlubiyet serileri yaşadı.

-Premier Lig’de çıktığı son 12 deplasmanı kaybetmeyen Manchester City (10G 2B), bu sezon dış sahada en az gol yiyen takım konumunda (8 gol).

-Kasım ayından bu yana oynadığı 18 resmi maçta 12 gol atan Raheem Sterling, daha önceki 58 karşılaşmada ulaştığı sayıyı yakaladı.