Fenerbahçe – Antalyaspor Canlı maç izle

Fenerbahçe ile Antalyaspor, Türkiye Süper Lig 28.hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 19:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Fenerbahçe – Antalyaspor Canlı maç izle

Trabzonspor galibiyetiyle tekrar şampiyonluk yarışına dönen Erol Bulut yönetimindeki Kanarya, Galatasaray'ın kaybettiği haftada Antalyaspor'u yenerek seri başlatmayı hedefliyor. Fenerbahçe’nin ara transfer döneminde kadrosuna kattığı İrfan Can Kahveci, ilk kez yeni takımıyla boy gösterecek. Ersun Yanal'lı Akdeniz ekibi ise Fenerbahçe maçından puan ya da puanlar alarak, 55 yıllık tarihinde ilk kez 12 maçlık yenilmezlik serisi yakalamayı hedefliyor. Fenerbahçe ile Antalyaspor Türkiye Süper Ligi mücadelesinde Ülker Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Ümit Öztürk düdük çalacak.

Fenerbahçe – Antalyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 19:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Fenerbahçe – Antalyaspor maçı 11’ler

Fenerbahçe: Altay, Gökhan, Tisserand, Attila, Novak, Ozan, Sosa, Osayi, Pelkas, Mesut, Samatta

Antalyaspor: Boffin, Naldo, Eren, Nuri, Kudriashov, Fredy, Amilton, Gökdeniz, Bünyamin, Hakan(K), Veysel.

Fenerbahçe – Antalyaspor maçı sakat ve cezalılar

Fenerbahçe: Diego Perotti (Sakat), Luiz Gustavo (Şüpheli), Caner Erkin (Şüpheli), Serdar Aziz (Cezalı), Sadık Çiftpınar (Sakat), Mert Hakan Yandaş (Cezalı)

Antalyaspor: Ufuk Akyol (Sakat)

Fenerbahçe – Antalyaspor iddia oranları

Fenerbahçe: 1.40

Beraberlik: 3.60

Antalyaspor: 4.60

2,5 gol üstü: 1.55

2,5 gol altı: 1.85

İrfan Can Kahveci'nin sakatlığı sona erdi

Fenerbahçe'nin devre arası transfer döneminde Başakşehir'den kadrosuna kattığı İrfan Can Kahveci'nin sakatlığı sona erdi. Teknik direktör Erol Bulut'un görev vermesi durumunda İrfan Can, Antalyaspor karşılaşmasında ilk kez Sarı Lacivertli formayı giyecek.  

Pelkas’a ‘vur’ emri!

Fenerbahçe, Trabzonspor maçını Pelkas’ın uzaktan attığı müthiş golle kazanmıştı. Erol Bulut, Antalyaspor karşısında da öğrencisinden şut çekme konusunda tereddüt yaşamamasını istedi. Bulut, öğrencisine, “Rakibimiz çok iyi savunma yapıyor. Bize karşı da kapanıp, açık vermeden oynamaya çalışacaklar. Sıkıştığımız anlarda başta sen olmak üzere uzaktan çekilecek şutlar kilidi açabilir” dedi.

Antalyaspor'da sarı alarm!

Antalyaspor'da zorlu Fenerbahçe maçı öncesinde cezalı oyuncu bulunmazken, Naldo ile Ufuk Akyol sakatlıkları dolayısıyla takımı yalnız bırakacak. Kırmızı beyazlı ekipte Nuri Şahin, Boffin, Veysel Sarı ve Eren Albayrak, Fenerbahçe maçında sarı kart görmeleri halinde bir sonraki hafta oynanacak Kasımpaşa maçında cezalı duruma düşecek. 

Ersun Yanal'ın Süper Lig'de 500. maçı Fenerbahçe

Antalyaspor'un 59 yaşındaki teknik direktörü Ersun Yanal, Süper Lig tarihindeki 500'üncü maçına şampiyonluk yaşadığı Fenerbahçe karşısında çıkacak. Tecrübeli çalıştırıcı, teknik adam olarak çıktığı 499 maçta 213 galibiyet, 131 beraberlik ve 155 mağlubiyet aldı. Yanal, 2013-2014 sezonunda Fenerbahçe ile tek lig şampiyonluğunu elde etti.

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Antalyaspor'un başına geçen tecrübeli teknik adam Ersun Yanal, lig kariyerinde 500. maçına, şampiyonluk yaşadığı Fenerbahçe karşısında çıkacak. Ersun Yanal, Samet Aybaba, Şenol Güneş, Rıza Çalımbay, Yılmaz Vural ve Aykut Kocaman'dan sonra bu başarıya ulaşan 6. teknik direktör olacak.

Fenerbahçe ile Antalyaspor 50. randevuda

Fenerbahçe ile Antalyaspor, Süper Lig’de 50. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 49 maçın 32’sini Fenerbahçe, 8’ini Antalyaspor kazandı, 9 karşılaşma da berabere sona erdi. Fenerbahçe’nin 89 golüne, Akdeniz temsilcisi 42 golle karşılık verdi.