Fenerbahçe - Erzurumspor CANLI İZLE

Süper Lig’in bitmesine çok az bir süre kala, Fenerbahçe sahasında Erzurumspor ile karşı karşıya geliyor. Her puanın altın değerinde olduğu şu sıralar her karşılaşma kritik öneme sahip. İşte Fenerbahçe Erzurumspor maçı istatistik ve detayları…

Fenerbahçe - Erzurumspor CANLI İZLE

Süper Lig 39. Haftasında Fenerbahçe sahasında Erzurumspor’u konuk ediyor. Emre Belözoğlu liderliğinde ligde 3. sırada yer alan Fenerbahçe 73 puan ile son 5 maçında hiç yenilgi görmezken 2 tane beraberliği bulunuyor.

Erzurumspor cephesinde ise durum kötü. Ligde 37 puanı bulunan Erzurumspor düşme potasında 19. sırada yer alıyor.

Fenerbahçe  Erzurumspor karşılaşması şifresiz mi? Fenerbahçe Erzurumspor bein sports 1 ekranlarından şifresiz nasıl izlenir?

Bein sports 1 şifresiz izlenir mi? Fenerbahçe Erzurumspor maçı saat kaçta? Futbol severler bu sorulara yanıt ararken, artık maçın hakemi kadar maçın VAR hakemi de çok merak ediliyordu.

Maçta sahada düdük çalacak hakem Mete Kalkavan olarak belirlenirken, VAR Hakemi ise Hüseyin Göçek olarak belirlendi.

Diğer yandan Fenerbahçe’de cezalı oyuncular ve sakatlar can sıkıyor.

Fenerbahçe’de Altay Bayındır, Nazım Sangare, Sadık Çiftpınar ve Diego Perotti sakat. Sağ bekte Ozan Tufan'ın oynaması beklenirken cezası biten İrfan Can Kahveci ilk 11'e dönecek, hücum ise Enner Valencia olacak.

Gustavo mu, Mezut Özil mi?

Orta sahada Luiz Gustavo mu, yoksa Mesut Özil devam mı edecek? Sorusunun yanıtı ise maça saatler kala belli olacak?

Fenerbahçe Erzurumspor saat 20.30'da başlıyor. Fenerbahçe Erzurumspor mücadelesi bein sports 1 ekranlarından naklen yayınlanıyor. Bein sports 1 canlı şifresiz maç izlenebilmesi için abonelik gerekmekte. 

Fenerbahçe Erzurumspor 11'ler

Fenerbahçe: Harun, Ozan, Attila, Tisserand, Caner, Sosa, Mert Hakan, Mesut Özil, İrfan Can, Pelkas, Valencia.

Erzurumspor:  Szumski, Bogdan Butko, Schwechlen, Da Costa, Zakaria Bergdich, Omolo, Boumal, Obertan, Cenk Ahmet, Novikovas, Ricardo Gomes