Fenerbahçe – Olympiakos Canlı maç izle! UEFA Avrupa Ligi canlı izle

Fenerbahçe ile Olympiakos, UEFA Avrupa Ligi Grup D maçında karşı karşıya geliyor. 30 Eylül saat 19:45’te başlayan müsabaka Exxen kanalından canlı olarak yayınlanıyor. İşte, Fenerbahçe Olympiakos maçı canlı izleyebileceğiniz link…

Fenerbahçe – Olympiakos Canlı maç izle! UEFA Avrupa Ligi canlı izle

Fenerbahçe ile Olympiakos UEFA Avrupa Ligi D Grubu 2.hafta mücadelesinde Bosuil Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe Olympiakos maçının hakemi Alejandro Jose Hernandez Hernandez. UEFA maçında Fenerbahçe Muhtemel 11'leri araştırılıyor. Fenerbahçe Olympiakos maçı Fenerbahçe muhtemel 11'leri arasında;  Filip Novak, Mert Hakan, Luiz Gustavo, Mesut Özil ve  Diego Rossi Mergim Berisha gibi ünlü  oyuncular yer alıyor. UEFA Avrupa Ligi maçı Olympiakos muhtemel 11'leri arasında ise; Tomas Vaclik, Androutsos, Ruben Semedo,Sokratis gibi isimler yer alıyor. Futbolseverler 30 Eylül 2021 tarihinde yayınlanan Fenerbahçe Olympiakos maçı canlı izleyebilecekleri linki araştırıyor. İşte Fenerbahçe Olympiakos canlı maç izle linki…

Fenerbahçe – Olympiakos maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 19:45’te başlayan müsabaka Exxen kanalından canlı olarak izlenebilir.

Fenerbahçe – Olympiakos maçı Canlı İzle

Fenerbahçe – Olympiakos maçı canlı izleyebileceğiniz link.

Fenerbahçe – Olympiakos maçı sakat ve cezalılar

Fenerbahçe: Sinan Gümüş (Diğer), Miguel Crespo (Diğer), Burak Kapacak (Diğer), Serdar Aziz (Şüpheli), Marcel Tisserand (Şüpheli), İrfan Can Kahveci (Şüpheli)

Olympiakos: Ruben Semedo (Sakat)

Fenerbahçe – Olympiakos Canlı maç izle! UEFA Avrupa Ligi canlı izle - Resim : 2

Fenerbahçe – Olympiakos maçı muhtemel 11’ler…

Fenerbahçe: Altay, Kim, Szalai, Novak, Osayi-Samuel, Mert Hakan, Gustavo, Ferdi, Rossi, Valencia, Pelkas

Olimpiakos: Vaclik, Masouras, Ba, Papastathopoulos, Cisse, Reabciuk, A. Camara, Camara, Bouchalakis, Onyekuru, Soares

Fenerbahçe – Olympiakos iddia oranları

Fenerbahçe: 1.35

Beraberlik: 3.75

Olympiakos: 4.90

2,6 gol üstü: 1.49

2,6 gol altı: 2.00

Fenerbahçe – Olympiakos Canlı maç izle! UEFA Avrupa Ligi canlı izle - Resim : 3

Fenerbahçe Galibiyet Hedefliyor

Fenerbahçe, Avrupa Ligi’ne beraberlik ile başlayan takımlardan biriydi. Grubun ilk maçında Eintracht Frankfurt ile karşılaşan Sarı Lacivertliler, rakibi ile 1-1 berabere kalmıştı. Özellikle ilk yarıda birçok pozisyondan yararlanamayan bir Fenerbahçe vardı. Pelkas’ın 90+2’de kaçırdığı penaltı golle sonuçlansa, Fenerbahçe 3 puanın sahibi olacaktı. Bu hafta içi ise Yunan ekibi Olympiakos ile karşılaşacak Fenerbahçe, maçın favorisi olarak gösteriliyor. Geçtiğimiz hafta sonu ise Süper Lig’de Hatayspor’a konuk olan Fenerbahçe, sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı ve Süper Lig’in yeni lideri oldu. Olympiakos maçı öncesinde Fenerbahçe’de Marcel Tisserand ve İrfan Can Kahveci’nin sakatlıkları sürüyor.

Olympiakos’dan Üst Üste Galibiyetler

Olympiakos, Yunanistan Süper Ligi’nde üst üste galibiyetler almaya devam ediyor. Sezona Atromitos beraberliği ile başladılar ama ardından oynadıkları 3 karşılaşmada da kazanmayı başardılar. Geçtiğimiz hafta Asteras’ı deplasmanda 2-0 ile geçtiler. Kadrolarında Tiquinho, El Arabi, Mady Camara, Rony Lopes, Onyekuru gibi önemli isimler var. Avrupa Ligi’nde ise grubun ilk maçında Antwerp’i 2-1 ile geçen Pedro Martins’in öğrencileri, liderliği elinde bulunduruyor. Grubun 2. Maçında ise Fenerbahçe deplasmanına konuk olacaklar. Maç öncesinde Olympiakos’da Ruben Semedo’nun sakatlığı devam ediyor.