CANLI İZLE Gaziantep FK Hatayspor

Türkiye Süper Lig 28. haftasında Gaziantep FK ile Hatayspor karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Bein Sports 3 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Gaziantep FK Hatayspor maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Gaziantep FK Hatayspor

Süper Lig 28. haftasında Gaziantep FK ile Hatayspor kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Gaziantep FK Hatayspor maçında Hüseyin Göçek hakem olarak yer alacak. Mücadele Bein Sports 3 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Gaziantep FK Hatayspor maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Gaziantep FK Hatayspor - Resim : 1

GAZİANTEP FK-HATAYSPOR MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Saat 20:00'de başlayan müsabaka Bein Sports 3 üzerinden canlı olarak izlenebilir. 

GAZİANTEP FK-HATAYSPOR CANLI İZLE

İşte Gaziantep FK Hatayspor maçı canlı izleyebileceğiniz link.

GAZİANTEP FK HATAYSPOR MAÇI MUHTEMEL 11’LER…

Gaziantep FK: Ekrem, Oğuz, Tosca, Papy, Caulker, Furkan, Recep, Sagal, Doğan, Maxim, Figueiredo

Hatayspor: Munir, Emre, Burak, Fatih, Adekugbe, Ribeiro, Traore, Saba, Benzia, El Kabi, Diouf

GAZİANTEP FK-HATAYSPOR SAKAT VE CEZALILAR

Gaziantep FK: Furkan Soyalp (Şüpheli), Ertuğrul Ersoy (Şüpheli), Alexander Merkel (Şüpheli), Muhammet Demir (Sakatlık - Diz Sakatlığı), Stelios Kitsiou (Sakatlık - Adale Yırtığı), Hamza Mendyl (Sakatlık - Menisküs Yırtığı), Halil İbrahim Pehlivan (Sakatlık - Arka Adalesinden Sakat), Mirza Cihan (Şüpheli), Luka Stankovski (Sakatlık - Ayak Burkulması)

Hatayspor: Kamil Ahmet Çörekçi (Cezalı - Sarı Kart Cezalısı), Fatih Kurucuk (Cezalı - Maçtan Men Cezası)

GAZİANTEP FK-HATAYSPOR İDDİA ORANLARI

Gaziantep FK:  1.90 

Beraberlik: 3,00

Hatayspor: 2.85

2,5 gol üstü: 1.66

2,5 gol altı: 1.76

CANLI İZLE Gaziantep FK Hatayspor - Resim : 2

DİĞER BİLGİLER

Hatayspor'u konuk ettiği altı lig maçının sadece birini kaybeden Gaziantep FK (2G 3B), tek mağlubiyetini Nisan 2004'te 4-2'lik skorla alırken puan çıkardığı beş karşılaşmada toplam dört gol yedi.

Bu sezon Gaziantep FK ile oynadığı Süper Lig maçını 2-1 kazanan Hatayspor, 2003/04'ten bu yana Gaziantep ekibini aynı sezonda iki kez mağlup edemiyor.

Süper Lig'de oynadığı son dört maçı kazanamayan Gaziantep FK (1B 3M), en üst ligde daha uzun tek galibiyet hasretini Şubat-Haziran 2020 arasındaki yedi karşılaşmalık süreçte yaşadı.

Süper Lig'deki son maçında Yeni Malatyaspor'u 5-2 mağlup eden Hatayspor, Ekim 2021'den bu yana üst üste iki galibiyet alamıyor. Hatay ekibi, ekim ayındaki süreçte sırasıyla Yeni Malatyaspor ve Gaziantep FK karşısında üçer puan almıştı.

Evinde oynadığı son iki Süper Lig maçında 5 puan kaybeden ve gol atamayan Gaziantep FK (1B 1M), bu sezon daha önceki 11 karşılaşmada sadece 4 puan bırakmış ve 26 gol sevinci yaşamıştı (9G 2B).

2022 senesinde Süper Lig'de dış saha puanı alamayan tek takım olan Hatayspor, bu süreçte çıktığı dört deplasman maçını toplam 15 gol yiyerek kaybetti.

Bu sezon Süper Lig'de en fazla penaltı golü atan iki takımdan biri Gaziantep FK (8, Trabzonspor ile eşit). Bu süreçte en fazla penaltıya sebebiyet veren iki ekipten biri ise Hatayspor (9; Çaykur Rizespor ile eşit).

Süper Lig'de ilk maçına çıktığı Şubat 2020'den bu yana en fazla gol atan iki oyuncudan biri olan Alexandru Maxim (29; Mame Diouf ile eşit), bu süreçte kullandığı 16 penaltının tamamını gole çevirdi ve bu alandaki en yüksek sayının sahibi.

Görev yaptığı son üç Süper Lig maçında iki gole doğrudan katkı sağlayan Hatayspor orta sahası Yassine Benzia (1 gol & 1 asist), en üst ligde daha önceki 33 karşılaşmada aynı sayıda golde pay sahibi olabilmişti (2 gol).

Süper Lig'de görev yaptığı son maçta hat-trick ve bir asist yapan Ayoub El Kaabi, bu sezon bir karşılaşmada dört golde pay sahibi olan ilk oyuncu oldu. Ligde çıktığı son altı maçta yedi gole doğrudan katkı sağlayan El Kaabi (6 gol & 1 asist), daha önceki 15 karşılaşmada ulaştığı sayıyı yakaladı (6 gol & 1 asist).