CANLI İZLE Gaziantep FK Trabzonspor

Türkiye Süper Lig 32. haftasında Gaziantep ile FK Trabzonspor karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele beIN SPORTS 1 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Gaziantep FK Trabzonspor maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Gaziantep FK Trabzonspor

Türkiye Süper Lig 32. haftasında Gaziantep ile FK Trabzonspor kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Gaziantep FK Trabzonspor maçı Gaziantep Kalyon Stadyumu’nda  oynanacak. Mücadele beIN SPORTS 1 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Gaziantep FK Trabzonspor mücadelesini hakemi ise henüz belli değil. Gaziantep FK Trabzonspor maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Gaziantep FK Trabzonspor - Resim : 1

GAZİANTEP FK-TRABZONSPOR MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Saat 20:30'da başlayan müsabaka beIN SPORTS 1 üzerinden canlı olarak izlenebilir.

GAZİANTEP FK-TRABZONSPOR CANlI İZLE

İşte Gaziantep FK Trabzonspor maçı canlı izleyebileceğiniz link.

GAZİANTEP FK TRABZONSPOR MAÇI MUHTEMEL 11’LER...

Gaziantep FK: Günay, Caulker, Ertuğrul, İbrahim, Kitsiou, Doğan, Merkel, Maxim, Sagal, Recep, Figueiredo

Trabzonspor: Uğurcan, Hugo, Denswill, Puchacz, Peres, Hamsik, Dorukhan, Abdülkadir Ömür, Nwakaeme, Visca, Cornelius

GAZİANTEP FK-TRABZONSPOR SAKAT VE CEZALILAR

Gaziantep FK: Papy Djilobodji ( Cezalı - Kırmızı Kart Cezalısı), Alexander Merkel (Sakatlık - Yan Bağlarda Yırtık), Torgeir Borven (Sakatlık - Kasığından Sakat), Hamza Mendyl (Sakatlık - Menisküs Yırtığı)

Trabzonspor: Anders Trondsen ( Sakatlık - Adale Yırtığı), Anastasios Bakasetas (Cezalı - Sarı Kart Cezalısı), Manolis Siopis (Cezalı - Sarı Kart Cezalısı), Djaniny (Cezalı - Sarı Kart Cezalısı)

GAZİANTEP FK-TRABZONSPOR İDDİA ORANLARI

Gaziantep FK: 3.00

Beraberlik: 3.10

Trabzonspor: 1.94

2,5 gol üstü: 1.67

2,5 gol altı: 1.75

CANLI İZLE Gaziantep FK Trabzonspor - Resim : 3

OPTA'YA GÖRE;

Gaziantep FK'nın Süper Lig'de mağlup edemediği takımlar arasında en fazla karşılaştığı rakibi Trabzonspor (2B 3M). Buna rağmen kırmızı-siyahlı ekip, rakibini konuk ettiği iki karşılaşmadan da puan çıkarmayı başardı (2B).

Gaziantep FK ile oynadığı beş Süper Lig maçında da gol atan Trabzonspor (toplam 10 gol), ilk üç karşılaşmada birer gol yedikten sonra son iki mücadelede kalesini gole kapamayı başardı.

Süper Lig'e yükseldiği 2019/20 sezonundan bu yana maçın oynandığı haftaya lider giren takımlara rakip olduğu beş karşılaşmanın sadece birini kaybeden (2G 2B) ve bu yenilgiyi bu sezonun ilk yarısında Trabzonspor deplasmanında alan Gaziantep FK (0-3), puan çıkardığı dört karşılaşmayı da iç sahada oynadı.

Süper Lig'de üst üste 23 haftayı lider bitiren Trabzonspor, daha uzun bir seriyi en son 1979/80 sezonunda yakaladı (27 hafta). Buna ek olarak; Abdullah Avcı, 2016/17 sezonundan bu yana Süper Lig'de en fazla haftayı lider tamamlayan teknik direktör konumunda (69).

Evinde oynadığı son dört Süper Lig maçında 7 puan kaybeden Gaziantep FK (1G 2B 1M), sezonun ilk 11 iç saha karşılaşmasını sadece 4 puan kayıpla geçmişti (9G 2B).

Deplasmanda iki maçtır kazanamayan (1B 1M) ve son karşılaşmada Çaykur Rizespor'a yenilen Trabzonspor, dış sahada üst üste 2+ maçlık mağlubiyet serisini en son Nisan-Ekim 2016 arasında yaşadı (6M).

Bu sezon Süper Lig'de rakiplerine akan oyunda en fazla isabetli orta yapma imkanı veren takım Trabzonspor (121). Gaziantep FK ise şu ana kadar akan oyunda yaptığı 76 isabetli ortanın beşini gole çevirebildi (%6.6).

Gaziantep FK forması giyen Alexandru Maxim, ilk 11 başladığı son dört Süper Lig maçında 8 gole doğrudan katkı sağladı (6 gol & 2 asist).

Bu sezon Süper Lig'de 13 gole ulaşan Andreas Cornelius'un, kariyerinde daha fazla lig golü attığı tek sezon 2012/13 (Kopenhag formasıyla 18 gol).

Abdullah Avcı'nın çalıştırdığı takımlarla oynadığı yedi Süper Lig maçında iki gol sevinci yaşayabilen Erol Bulut (1G 1B 5M), sadece gol atabildiği karşılaşmalardan puan çıkarabildi: İstanbul Başakşehir 1-1 Yeni Malatyaspor & Trabzonspor 0-1 Fenerbahçe.