CANLI İZLE Gaziantep Yeni Malatya

Süper Lig’de 18 Ocak’ta Gaziantep’te oynanmaya başlayan ve ilk yarısı 0-0 sona erdikten sonra ikinci yarısı yoğun kar yağışı sebebiyle ertelenen maçın ikinci yarısı bu akşam oynanacak. Gaziantep Yeni Malatya mücadelesi, beIN Sports kanalında canlı olarak yayınlanıyor.

CANLI İZLE Gaziantep Yeni Malatya

Süper Lig’de kar yağışı nedeniyle ertelenen Gaziantep ile Yeni Malatya, kozlarını paylaşacak. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele beIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanıyor. Gaziantep Yeni Malatya maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

Gaziantep Yeni Malatya maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 20:00'de başlayan Gaziantep Yeni Malatya mücadelesi beIN Connect üzerinden canlı olarak izlenebilir.

GAZİANTEP YENİ MALATYA MAÇI İÇİN TIKLAYIN

CANLI İZLE Gaziantep Yeni Malatya - Resim : 2

Gaziantep Yeni Malatya maçı ile ilgili bilgiler

Süper Lig’de Yeni Malatyaspor ile karşılaştığı beş maçın birini kaybeden Gaziantep FK (1G 3B), tek mağlubiyetini gol atamadığı tek karşılaşmada bu sezonun ilk yarısında aldı (0-2).

Gaziantep FK’ya konuk olduğu dört resmi maçta mağlubiyet almayan Yeni Malatyaspor (1G 3B), Süper Lig'deki iki ziyaretinden de beraberlikle ayrıldı (1-1 & 2-2).

Gaziantep FK ile Yeni Malatyaspor arasında oynanan son yedi lig maçı (Süper Lig & 1. Lig) altı kırmızı karta sahne olurken (Gaziantep FK 4-2 Yeni Malatyaspor), bu stattaki iki Süper Lig karşılaşmasında da kırmızı kart çıktı (Gaziantep FK 2-1 Yeni Malatyaspor).

Süper Lig’de oynadığı son maçta Beşiktaş’a 1-0 kaybeden Gaziantep FK, Nisan 2021’den bu yana üst üste iki mağlubiyet yaşamadı.

Süper Lig’de oynadığı son 11 maçı kazanamayan Yeni Malatyaspor (3B 8M), daha uzun bir galibiyet hasretini en son Ocak-Nisan 2021 arasında yaşadı (7B 6M).

Süper Lig’de salı günleri oynadığı üç maçta da 2+ gol atan Gaziantep FK (2G 1M), tek mağlubiyetini Çaykur Rizespor’dan beş gol yiyerek aldı (4-5).

Süper Lig’de bu sezon ilk golü attığı maçlarda puan kaybetmeyen tek takım Gaziantep FK (8G), Yeni Malatyaspor ise bu süreçte açılış golünü yediği karşılaşmalarda puan kazanamayan tek ekip konumunda (11M).

Yeni Malatyaspor’un Süper Lig’de Gaziantep FK’ya attığı son beş golün dördüne (kendi kalesine goller hariç) Adem Büyük’ün doğrudan katkısı var (3 gol & 1 asist).

İç sahada görev yaptığı son üç Süper Lig maçında da en az bir golde pay sahibi olan Furkan Soyalp (2 gol & 2 asist), daha önceki 33 karşılaşmanın sadece birinde tabelayı değiştirebilmişti (1 gol).

Süper Lig kariyerinde Yeni Malatyaspor’a rakip olduğu ilk iki maçı 2+ gol atarak kazanan Erol Bulut’un takımları, daha sonraki iki karşılaşmayı gol sevinci yaşayamadan kaybetti.